ortooxacell kiss2022.gif Flax

Au fost validați primarul și viceprimarii municipiului Târgoviște, în ședința de constituire a Consiliului Local

Astăzi a avut loc ședința de constituire a noului Consiliu Local Târgoviște, în cadrul căreia au fost validați în funcție primarul Cristian Stan și viceprimarii Carmen Holban și Cosmin Bozieru. Consiliul Local Târgoviște va fi constituit din 21 de consilieri, din care unul a lipsit astăzi de la ședință, deci nu a putut fi validat. … Citește mai mult

Prefectul Jîjîie cheamă consilierii pentru a constitui noul Consiliu Judeţean Dâmboviţa

Consilierii judeţeni aleşi la scrutinul din 5 iunie sunt convocaţi pe data de 21 iunie pentru şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Dâmboviţa, pentru mandatul 2016 – 2020. În urma scrutinului, PSD a obţinut 22 de mandate, iar PNL, 13. Alte formaţiuni politice sau consilieri independenţi nu au obţinut un număr suficient de voturi pentru a … Citește mai mult

Racari: Consiliul de administratie al liceului a ales o conducere, alta decât cea pe care a vrut să o impună ISJ

 Ieri, la ora 14:00, consiliul de administraţie al Liceului Teoretic „Ion Ghica” din Răcari a ales o nouă conducere reprezentată de Daniela Sanislav, director general, Graţiela Albu şi Mugurel Tănase directori adjuncţi.

O masă de Paşte mai îmbelşugată pentru 877 de familii nevoiaşe

Ieri, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România Filiala Dâmboviţa a susţinut o conferinţă de presă la care au participat: Florin Popescu – în duplă calitate, pe de o parte ca vicepreşedinte al filialei judeţene de Cruce Roşie, pe de altă parte în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Floris lăzărescu – preşedintele filialei judeţene, Gheorghe Popescu – directorul filialei, Eugen Florea – secretar al subfilialei de Cruce Roşie Târgovişte.

Florin Popescu, oficial candidat la preşedinţia CJD

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi-a lansat, astăzi, după bilanţul instituţiei pe care o conduce în perioada 2008-2012,  candidatura pentru un nou mandat în fruntea administraţiei judeţene. Florin Popescu a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa în 2008, din partea PDL. Acesta este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Dâmboviţa.