ortooxacell kiss2022.gif Flax

Suplimentare de buget, votată astăzi de consilierii locali la Primăria Târgoviște. Vezi pentru ce:

 Consiliul Municipal Târgoviște a aprobat astăzi, în ședință extraordinară, singurul punct de pe ordinea de zi, ”Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015”. Este vorba de o suplimentarea a bugetului cu o sumă de 10.895.000 de lei, dintre care 10.093.000 de lei sunt destinați domeniului învățământ, pentru cheltuieli de … Citește mai mult

Revoluție politică la Crevedia! Organizația PSD luptă contra lui Victor Ponta

Foto – Cei 5 consilieri demisionari din PSD Crevedia. De la stânga la dreapta: Emanuel Matache, Ionuț Gheorghe, Florin Toader, Gheorghe Ștefan Viorel, Gheorghe Voinea Caz unic în județul Dâmbovița, la Crevedia! În această localitate PSD Dâmbovița a câștigat prin ordonanța migrației un primar, pe fostul democrat liberal Florin Teodorescu. A pierdut, însă, organizația PSD din localitate. Președintele Ionuț … Citește mai mult

Avram Iancu a câştigat procesul cu PPDD şi Consiliul Local Târgovişte şi va fi consilier local

Scandalul din PPDD pare să ajungă la final! Cel puţin în cazul fostului preşedinte al organizaţiei municipale Avram Iancu, înlocuit din funcţie, dar şi din consiliu local, după ce noua conducere interimară a partidului a motivat că Iancu nu este membru al PPDD. Cu toate acestea, el a fost candidatul formaţiunii pentru Primăria Târgovişte şi a obţinut 4810 voturi. Echipa cu care a candidat a obţinut 5136, ceea ce a permis PPDD să facă jocurile în CLM cu cei trei consilieri aleşi. După ce s-au văzut cu sacii în căruţă, mai mari reprezentanţi ai poporului le-au dat cu tifla la doi dintre cei trei: Avram Iancu şi Cătălin Neculescu Zotic, consilieri validati de Biroul Electoral Judeţean. Dat afară din partid şi din consiliul local, Avram a reacţionat şi a mers în instanţa de contencios administratriv şi fiscal.

Ţuţuianu şi Dobândă, viceprimarii Municipiului Târgovişte! Majoritatea CLM este formată din USL şi PPDD!

Ioan Ţuţuianu şi Ion Dobândă sunt noii viceprimari ai Târgoviştei, aleşi astăzi de consiliul local municipal. Ţuţuianu a fost popunerea USL, fiind singurul consilier local al alianţei cu experienţă în CLM, fiind consilier local şi în alte mandate.

Gabriel Boriga:”Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte”

În condiţiile apariţiei în ultimele zile a unor zvonuri total nefondate şi manipulatoare, vreau să precizez următoarele:

  1. Nu intenţionez, sub nicio formă, să-mi dau demisia din funcţia de primar al Municipiului Târgovişte. Târgoviştenii m-au ales pe 10 iunie pentru un mandat de 4 ani, pe care vreau să-l onorez şi să-l duc la capăt. Mai mult, dacă târgoviştenii vor fi mulţumiţi de modul în care îmi voi face treaba, nu voi avea nicio reţinere să le cer din nou votul în 2016.
  2. Cer tuturor celor care propagă asemenea zvonuri false să renunţe la minciună. Sunt primarul târgoviştenilor şi îi anunţ pe cei cărora nu le place acest lucru că niciun zvon nu poate schimba realitatea.
  3. Vreau să colaborăm cu toţii în interesul târgoviştenilor şi acesta e primul meu mesaj către toţi consilierii locali, indiferent de partidul din care provin.

   Comunicat de presă

   Gabriel Boriga

   Primarul Târgoviştei

   25 iunie 2012

Gabriel Boriga are, la Târgovişte, cu 4.000 de voturi mai mult decât partidul

 Centralizarea voturilor din secţiile târgoviştene arată o situaţie dezastruoasă pentru PDL. Gabriel Boriga, liderul democrat liberalilor târgovişteni, a obţinut cu aproape 4.000 de voturi mai mult decât partidul. 18.389 de târgovişteni au pus ştampila pe Gabriel Boriga, în timp ce, pe PDL, doar 14.573.