ortooxacell kiss2022.gif Flax

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.

“Primăvara Albastră” premiază talentul de a scrie

După Steluțele Pucioasei, micul orășel de sub Poalele Patranei va găzdui, în perioada 21-22 mai, un alt eveniment important, de data aceasta, pentru iubitorii de literatură și poezie. Este vorba despre Concursul Național de Cultură și Literatură ”Primăvara Albastră”, ediția a IX-a.

„Steluţele Pucioasei” vor străluci şi anul acesta

 

Cei mai talentaţi 60 de tineri din toată ţara îşi vor da întâlnire la Pucioasa week-end-ul viitor, pe parcursul a două zile, respectiv 21-22 aprilie, când  va avea loc Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Steluţele Pucioasei”. Festivalul  are ca scop descoperirea și promovarea de noi talente interpretative , într-un cadru caracterizat prin fair-play şi spirit competitiv, totul condimentat cu multă distracţie şi surprize plăcute.