ortooxacell kiss2022.gif Flax

„Coiotu” de la Trooper, fotografie emoţionantă cu un rănit din Colectiv, pe contul său de facebook

Solistul  Trooper, Alin „Coiotu” Dincă, a postat pe contul să de facebook a fotografie care surprinde tinerii veniţi la un concert al trupei. Printre ei, unul dintre tinerii răniţi în incendiul din Colectiv, aşa cum o arată semnele de arsură de pe braţe. „Si iata ca ei raman in primul rand! Mereu in primul rand! … Citește mai mult

RECORD: Noul videoclip Trooper a adunat peste 7000 de vizualizări în 24 de ore de la lansare

Videoclipul piesei „Voodoo”, ce dă titlul ultimului album al formaţiei rock, a fost vizualizat de mai bine de 7000 de ori pe METALHEAD, Bestmusic şi 220. “Nu avem cuvinte să vă mulţumim! Sunteţi cei mai devotaţi „prieteni” pe care îi poate avea o formaţie de rock! Sufletul nostru este al vostru în totalitate”, a fost mesajul lui Alin “Coiotu” Dincă, solistul Trooper.
Recordul târgoviştenilor cu cel mai vizualizat videoclip lansat de o trupă românească în 24 de ore de la lansare aminteşte de cota videoclipului Metallica, “The Day That Never Comes”, care în 2008 a reuşit să strângă peste 9000 de vizualizăti în 24 de ore.

Videoclipul piesei „Voodoo”, ce dă titlul ultimului album al formaţiei rock, a fost vizualizat in 24 de ore ,  de mai bine de 7000 de ori pe METALHEAD, Bestmusic şi 220.