ortooxacell kiss2022.gif Flax

Testul Babeș Papanicolau, gratuit, la Centrul Medical Valleriana din Târgoviște

În lunile octombrie, noiembrie și decembrie, testul Babeș Papanicolau poate fi realizat gratuit la Centrul Medical Valleriana, de pe Calea Domnească din Târgoviște. Persoanele care doresc trebuie să prezinte trimitere de la medicul de familie către ginecologie, pentru a beneficia de consultație și test gratuit. Pentru programări: 0245 222 203 sau 0245 222 204.

Centrul Medical Valleriana Med s-a mutat într-un spațiu mai accesibil beneficiarilor

Centrul Medical Valleriana Med s-a mutat în clădirea fostului Distrigaz Târgoviște. Decizia luată de managerii centrului vine în sprijinul beneficiarilor, toate cabinetele de recuperare medicală fiind amplasate acum la parterul clădirii, cu intrare prin lateral, unde există rampe pentru un acces facil. Centrul Medical Valleriana Med păstrează în nou alocație toate cabinetele și specializările. În plus, noul … Citește mai mult

VALLERIANAMED a adus terapia shockwave în Târgovişte. Iată ce tratează!

Durerile de spate, şold, umăr sau genunchi sunt câteva dintre problemele frecvente cu care se confruntă dâmboviţenii şi care pot fi eliminate prin acest tratament, cu multiple beneficii, pe care centrul medical VallerianaMed din Târgovişte îl pune la dispoziţia pacienţilor. Shockwave este o nouă tehnologie care utilizează undele de şoc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului … Citește mai mult

Nou la VallerianaMed: Kinetoterapie pentru viitoarele mămici!

Mişcarea înseamnă sănătate, iar o stare de sănătate bună ajută viitoarea mamă, cât şi fătul. Specialiştii din Centrul de Recuperare VallerianaMed, situat pe Calea Domnească, Nr. 227 (fostul sediu Raiffeisen Bank) din Târgovişte, propun viitoarelor mămici şedinţe speciale de kinetoterapie. Programele de exerciţii sunt personalizate şi benefice atât înainte, în timpul sarcinii, dar şi după … Citește mai mult

VallerianaMED oferă acum servicii de recuperare medicală la domiciliu

Fiecare persoană, indiferent de vârstă apreciază abilitatea de a fi independent în desfăşurarea activităţilor zilnice. De aceea, atunci cand ne confruntăm cu dezechilibre fizice  asociate cu afectarea mişcărilor fiziologice, cauzate de accidente, afectiuni sau condiţii care interfereaza cu abilităţile fizice ale fiecăruia (accidente vasculare cerebrale, distrofii musculare, Parkinson, recuperare post-operatorie, hernie de disc, hipotomie musculară) … Citește mai mult

VallerianaMed asigură servicii medicale în regim privat, cu bilet de trimitere

Centrul Medical Valleriana din Târgoviștese află în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Dâmbovița pentru următoarele specialități : Dermatologie, Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, Medicină de familie, Îngrijiri medicale la domiciliu. Cei interesaţi pot obţine mai multe detalii şi programări la sediul centrului, aflat pe Calea Domnească, în vecinătatea Colegiului Economic “Ion Ghica”. Centrul … Citește mai mult

VallerianaMed: Electroencefalograma, investigație pentru diagnosticarea afecțiunilor neurologice

valleriana_centru_nou

Neurologia este specialitate medicală care se ocupă cu diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinării, nervi periferici). Această specialitate este reprezentată în Centrul Medical Valleriana, de pe Calea Domnească, vizavi de Raiffeisen Bank.

Citește mai mult

Consult gastroenterologic complet, la Centrul Medical VallerianaMed din Târgovişte

valleriana_centru_nou

Gastroenterologia este specialitate medicală care se ocupă cu prevenţia, diagnosticul şi tratamentul afecţiunilor sistemului digestiv (afecţiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice) şi este reprezentată în centrul medical de pe Calea Domnească, vizavi de Raiffeisen Bank.

Citește mai mult

VallerianaMed recomandă o programare la medicul pneumolog. Vezi în ce situaţii!

valleriana_centru_nou

Bolile respiratorii ocupă locul al doilea în lume în ceea ce priveşte mortalitatea, incidenţa, prevalenţa şi costurile. Plămânii nu ar trebui niciodată neglijaţi, dar sunt situaţii în care se impune o consultaţie de specialitate.

Citește mai mult

Sfat de la Valleriana: Prevenţia începe înainte de naştere, aşa că nu mai amâna un consult de specialitate!

Ea este cu atât mai importantă în cazul afecţiunilor neurologice, care lasă sechele disfuncţionale pe viaţă sau pentru o perioadă lungă de timp.

După 17 ani, dr. Denis Vişoiu a renunţat la medicina de urgenţă pentru medicina de familie, la Centrul Medical Valleriana. Află de ce!

De trei luni, fostul director medical al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa face parte din echipa centrului din Târgovişte.

Terapia cu laser face minuni în tratamentul multor afecţiuni

LASERUL este  indicat în :
– afecţiuni  reumatismale (nevralgii, umăr dureros, spondiloze,
artroze, artrite, gută,  halux valgus, pinten calcanean )
– afecţiuni  posttraumatice (edeme posttraumatice, hematoame,
rupturi musculare, entorse,  luxaţii, fracturi)
– afecţiuni  neurologice (pareze, paralizii, migrenă)
–  afecţiuni  ORL şi  stomatologice (rinite, sinuzite, otite, paradontite,
reacţii postextracţii dentare, gingivite)
– afecţiuni  dermatologice (abcese, furunculoze, eczeme, ulcer
varicos, cicatrici cheloide)
-afecţiuni  cardiovasculare (hipertensiune arterială, arterită,
flebită, varice)
– afecţiuni  urogenitale (induraţie plastică de corpi cavernoşi, cistită,
afecţiuni ale  prostatei)
– alte  indicaţii (insomnie, distonie neurovegetativă)
Centrul Medical Valleriana, de pe Calea Domnească, nr. 253, dispune de un aparat cu laser. Terapia cu laser este combinată aici cu alte proceduri şi cu tratamentul medicamentos clasic pentru efecte mai bune. Laserterapia se poate face în două programe, în funcţie de diagnostic, iar durata unei şedinţe poate fi de la 3 la 10 minute maxim. Tratamentul implică zece şedinţe. Bolnavii se pot adresa specialiştilor centrului şi cu bilet de trimitere din partea medicului de familie, centrul medical având încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Laserul este  indicat în :
– afecţiuni  reumatismale (nevralgii, umăr dureros, spondiloze, artroze, artrite, gută,  halux valgus, pinten calcanean) 

– afecţiuni  posttraumatice (edeme posttraumatice, hematoame, rupturi musculare, entorse,  luxaţii, fracturi) 

– afecţiuni  neurologice (pareze, paralizii, migrenă) 

–  afecţiuni  ORL şi  stomatologice (rinite, sinuzite, otite, paradontite,    reacţii postextracţii dentare, gingivite) 

– afecţiuni  dermatologice (abcese, furunculoze, eczeme, ulcer    varicos, cicatrici cheloide) 

-afecţiuni  cardiovasculare (hipertensiune arterială, arterită, flebită, varice) 

– afecţiuni  urogenitale (induraţie plastică de corpi cavernoşi, cistită, afecţiuni ale  prostatei) 

– alte  indicaţii (insomnie, distonie neurovegetativă)            

 

Băile galvanice te scapă de senzaţia de mâini şi picioare reci

Această procedură de fizioterapie este indicată în activarea circulaţiei periferice şi are de asemenea un bun efect analgezic.

Terapii care te pun pe picioare. Vezi cum te ajută cel de-al doilea Centru Medical Valleriana din Târgovişte!

centrul medical valleriana 2

Centrul  aflat pe Calea Domnească, nr. 253 are profil fizioterapie, kinetoterapie şi masaj şi oferă o gamă variată de tratament prin electroterapie, ultrasunete, leserterapie, unde scurte, magnetoterapie, băi galvanice, duş subacval, hidromasaj, kinetoterapie şi diferite tipuri de masaj.

Promoţie în luna iunie, la Centrul Medical Valleriana Târgovişte

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.
Centrul Medical Valleriana Târgovişte se află pe bd. Independenţei, nr.8, et.1. Aici se efectuează consultaţii, analize şi examinări medicale şi se oferă servicii operatorii şi post-operatorii. Pentru programări şi informaţii suplimentare cei interesaţi pot suna la 0245.222.203. De asemenea se pot face programări online, pe site-ul centrului, www.vallerianamed.ro.

Până la sfârşitul acestei luni o consultaţie medicină internă şi ecografie costă 50 de lei.