ortooxacell kiss2022.gif Flax

Programul “Euro 200″ continuă şi în 2014

  Ministerul Educației Naționale (MEN) a anunțat continuarea și în 2014 a programului social “Euro 200” , ce are drept scop ajutarea elevilor și studenților cu venituri mici să își achiziționeze un computer. Suma alocată de MEN pentru fiecare beneficiar este de 200 Euro pentru un calculator, fără a depăși valoarea computerului achiziționat. Programul se … Citește mai mult

Ne este aproape indispensabil şi s-a născut acum 43 de ani! Vezi despre ce este vorba!

Fie că vrem să aflăm o informaţie, să comunicăm cu cei dragi, să transmitem rapid date sau să facem cunoscut un eveniment, internetul este soluţia cea mai simplă şi des folosită. La început destinat doar cercetătorilor, internetul este astăzi la îndemâna tuturor.

Sute de elevi dâmboviţeni vor să-şi cumpere calculatoare cu “Euro 200”

877 de elevi dâmboviţeni au depus anul acesta dosare pentru programul Euro 200, un număr relativ asemănător cu cel de anul trecut. Anul trecut, în judeţul nostru, 583 de elevi şi un student au beneficiat de acest program, cei mai mulţi dintre ei provenind din localităţile Corbii Mari, Gura Ocniţei, Ulieşti şi Răcari. De asemenea, aproape jumătate dintre ei, adică 326, au declarat că au venit zero. 

Acces gratuit la internet pentru puchenarii care merg la bibliotecă

Biblioteca publică “Gheorghe Tomozei” din Pucheni își diversifică serviciile utilizatorilor săi, oferindu-le din 29 februarie calculatoare cu acces gratuit la internet, prin programul național “Biblionet-Lumea în biblioteca mea”. Pe bază de programare, puchenarii cu permis de utilizator la bibliotecă, pot să beneficieze de acces gratuit la internet la cele patru calculatoare pe care le-a primit biblioteca.