ortooxacell kiss2022.gif Flax

A fost identificat bărbatul găsit mort în lacul de la Baza Crizantema Târgovişte

Bărbatul găsit ieri plutind în apele lacului de la Baza Crizantema este târgoviştean. Se numeşte Mircea Tudora şi avea 61 de ani. Bărbatul obişnuia să meargă des la pescuit în acea zonă. Nu se ştie, deocamdată, dacă a fost vorba de un accident sau dacă bătrânul s-a sinucis.     s

25 % din lucrările pentru Complexul de Nataţie de la Baza Crizantema au fost executate

boriga_baza

Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte este cel mai ambiţios proiect de acest fel din sudul ţării. El va cuprinde un bazin de înot acoperit de dimensiuni olimpice, care se va construi în conformitate cu standardele FINA, Federaţia Internaţională de Nataţie, în care se vor putea organiza competiţii de nivel european. “S-a executat cam … Citește mai mult

Baza Crizantema, cel mai mare şantier din Dâmboviţa! Anul viitor aici va fi un Complex de Nataţie

santier_baza

Complexul Turistic de Nataţie de la Târgovişte este cel mai ambiţios proiect de acest fel din sudul ţării. El va cuprinde un bazin de înot acoperit de dimensiuni olimpice, care se va construi în conformitate cu standardele FINA, Federaţia Internaţională de Nataţie, în care se vor putea organiza competiţii de nivel european.

Primarului Gabriel Boriga i s-a îndeplinit un vis: Complexul de Nataţie de la Târgovişte!


Astăzi, primarul municipiului şi-a pus semnătura pe contractul de execuţie al Complexului Turistic de Nataţie de la Târgovişte, proiect iniţiat de Gabriel Boriga în urmă cu 7 ani de zile când îi chema pe târgovişteni să i se alăture în demersul de  a construi în oraş un bazin olimpic de înot.

Gabriel Boriga: “Nu există autorizaţii care să permită stângerea de fier vechi din perimetrul Bazei de Agrement”

 Zvonul, că administraţia locală a eliberat autorizaţii care să permită stângerea de fier vechi din perimetrul Bazei de Agrement, a fost lansat în această dimineaţă în cadrul conferinţei de presă a PSD, de către senatorul Adrian Ţuţuianu. Discuţia nu a rămas fără ecou, primarul Gabriel Boriga răspuntând atacului prin intermediul unui comunicat de presă.