ortooxacell kiss2022.gif Flax

Rotary Târgovişte: Sprijin pentru copiii cu dizabilităţi care vin la înot

Asociaţia “Eu POT” Târgovişte a primit săptămâna aceasta o donaţie de echipamente şi aparatură pentru şedinţele de inot pe care le desfăşoară pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi. “Clubul Rotary este o organizaţie care vine în sprijinul comunităţii locale şi îşi desfăşoară activitatea de 13 ani. Am desfăşurat mai multe proiecte, iar acesta este începutul colaborării noastre cu Asociaţia “Eu POT”, a precizat Dragoş Petrescu, preşedintele Clubului Rotary Târgovişte.

Citește mai mult

Târgovişte: Integrare prin gimnastică a copiilor cu sindrom Down (FOTO)

Gimnastica îi ajută să dezvolte deprinderile de bază şi să socializeze mai uşor. Astfel că Fundaţia Special Olympics România, în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgovişte (departamentul Educaţie Fizică şi Sport) şi Asociaţia EU POT Târgovişte, derulează un proiect în acest sens. O dată pe săptămână, vinerea, între orele 12.00-14.00, copiii cu sindrom Down au program de gimnastică în sala de sport de la corpul S al universităţii (Str. Moldovei, nr. 5).

Citește mai mult

EXCLUSIV: Şi ei pot! Campionii mai puţin cunoscuţi ai Dâmboviţei

Beneficiarii Asociaţiei “EU POT” Târgovişte s-au numărat astăzi printre participanţii la Jocurile Regionale Special Olympics ce au avut loc la Câmpina – Prahova. Sportivi, rude, voluntari au pornit la drum dimineaţa, cu emoţie, entuziasm şi bucurie. Lor m-am alăturat şi eu. Şi pot spune că sunt o privilegiată. Aceşti copii şi tineri catalogaţi ca fiind cu dizabilităţi oferă lecţii importante despre prietenie, voinţă, bucuria de a trăi. S-au întors cu medalii, dar ei oricum sunt campioni ai vieţii. Iar pentru cei care le sunt alături – toată cinstea!

Citește mai mult