ortooxacell kiss2022.gif Flax

Veniţi la expoziţie cu o jucărie sau o hăinuţă pentru copiii abandonaţi!

Dâmboviţenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la o expoziţie de fierart, semnată Adian Uta şi de fotografie – Daniel Grigorosoae. Este anunţată o adevărată serbare câmpenască, la care se alătură Anamaria Nicoara şi Walter Dionisie, care au încântat publicul târgoviştean şi cu alte ocazii, DJ Debi si Ştefan Valentin,  trupele C.O.D. şi  GOTHIC. În programul evenimentului este inclus şi un fire show al celor de la HIPNOSIS.
Întâlnirea are şi un scop umanitar. Cei care doresc să participe pot face o faptă bună, aducând jucării, dulciuri sau îmbrăcăminte pentru copiii din cămine, cei cu care viaţa nu a fost atât de darnică.

Dâmboviţenii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la o expoziţie de fierart, semnată Adian Uta şi de fotografie – Daniel Grigorosoae.

Desfătare

În Târgovişte nu se întâmplă nimic. Auzi asta destul de des. Până şi eu o credeam acum câţiva ani. Şi aşa e! Atâta timp cât nu eşti interesat să se întâmple ceva. În fapt, există opţiuni, se întâmplă evenimente şi destul de des. Lumea însă nu vrea să ştie. Astfel lumea are de pierdut.
Au pierdut şi cei care au ratat ieri întâlnirea cu Anca Oprescu, Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară. Ei s-au bucurat însă că au ajuns la Târgovişte. „Târgoviştea merită să devină o capitală europeană a culturii”, crede poeta Anca Oprescu. „La Târgovişte am găsit un public elevat”, a adăugat muzicianul Walter Dionisie. Anca Oprescu şi-a lansat, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, volumul de poezii „Apă de ploaie”, iar Walter Dionisie albumul muzical pe versurile poetei. Anamaria Nicoară s-a alăturat lor într-un recital pentru suflet, cu piese proprii şi coveruri. Cei trei s-au comunicat cu emoţie, dar şi deschidere târgoviştenilor care i-au întâmpinat cu drag, i-au aplaudat şi chiar au cântat alături de Walter şi Anamaria până târziu în noapte, într-unul din puburile din municipiu.
Aşa că lumea ar trebui să se arate mai interesată, pentru că evenimente se întâmplă în Târgovişte, comerciale şi necomerciale. Câştigul e al fiecăruia. Cei care au găsit timp ieri pentru a se destinde şi-au încărcat bateriile şi au primit în suflete atât pacea, cât şi bucuria, necesare Sărbătorilor.

În Târgovişte nu se întâmplă nimic. Auzi asta destul de des. Până şi eu o credeam acum câţiva ani. Şi aşa e! Atâta timp cât nu eşti interesat să se întâmple ceva. În fapt, există opţiuni, se întâmplă evenimente şi destul de des. Lumea însă nu vrea să ştie. Astfel lumea are de pierdut.

 

Au pierdut şi cei care au ratat ieri întâlnirea cu Anca Oprescu, Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară. Ei s-au bucurat însă că au ajuns la Târgovişte. „Târgoviştea merită să devină o capitală europeană a culturii”, crede poeta Anca Oprescu. „La Târgovişte am găsit un public elevat”, a adăugat muzicianul Walter Dionisie. Anca Oprescu şi-a lansat, la Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu” Dâmboviţa, volumul de poezii „Apă de ploaie”, iar Walter Dionisie albumul muzical pe versurile poetei. Anamaria Nicoară s-a alăturat lor într-un recital pentru suflet, cu piese proprii şi coveruri. Cei trei s-au comunicat cu emoţie, dar şi generozitate târgoviştenilor care i-au întâmpinat cu drag, i-au aplaudat şi chiar au cântat alături de Walter şi Anamaria până târziu în noapte, într-unul din puburile din municipiu.

Primăvara îi aduce la Târgovişte pe Walter Dionisie şi Anamaria Nicoară.

Walter Dionisie este un muzician român apreciat, chiar dacă nu atât de cunoscut publicului larg. A cântat alături de Gabriel Cotabiţă, Mircea Rusu, dar şi cu Bonny M, Sandra, Tom Jones şi Vaya con Dios. Anamaria Nicoară are 28 de ani şi este din Braşov. Cântă la pian de mic copil, pentru ca apoi să … Citește mai mult