ortooxacell kiss2022.gif Flax

Transport gratuit în Târgoviște, pentru studenții Universității Valahia

Universitatea ”Valahia” din Targoviste, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviste și Asociația Investitorilor Transport Târgoviște (A.I.T.T.), oferă studenților universității gratuitate pe mijloacele de transport în comun de pe raza Municipiului Târgoviște, începând cu data de 1 octombrie 2016. Jumătate din costul abonamentului lunar este decontat de către Universitatea ”Valahia” din Târgoviste, iar Primăria Municipiului Târgoviște suportă contravaloarea celeilalte jumătăți. De … Citește mai mult

AITT: “Partidele politice în CLM Târgovişte sfidează pensionarii din municipiu”

Ţinând cont de informaţiile vehiculate în presă locală, referitoare la acordarea abonamentelor de transport public local către pensionarii din Municipiul Târgovişte, S.C. ASOCIAŢIA INVESTITORILOR TRANSPORT  TÂRGOVIŞTE  S.R.L. face următoarele precizări: 

Haiducie marca PPDD! Abonament de transport pentru pensionari, contra adeziune la partid!

Sute de persoane s-au călcat în picioare, ca să se înscrie zilele acestea, în organizaţia judeţeană a PPDD. Nu i-a împins de la spate doctrina politică, ci abonamentul AITT dat gratuit celor ce semnau că vor să fie cu trup şi suflet pepededişti.  (VIDEO – imagini needitate).