Campanie internă în USR pentru președinția națională a organizației

A început campania internă în cadrul Uniunii Salvați România pentru alegerea conducerii acestei formațiuni în cadrul congresului ce se va desfășura pe 28 octombrie, la Brașov. Postul de președinte al USR este vacant după demisia lui Nicușor Dan, cel care a înființat partidul.

Joi, 28 septembrie, doi dintre deputații care candidează pentru postul de președinte: Cristian Seidler si Dan Barna, au avut o întâlnire cu membri ai USR Dâmbovița.  La întâlnire au luat parte și deputații Ionuț Mosteanu si Dumitru Lupescu.   „A fost un schimb util si placut de idei, candidații si-au expus mesajele si au raspuns la întrebări comode si nu numai. Asa este USR, un partid unit in ideile ce-i leagă ideologic pe membrii săi si reflectă așteptările electoratului propriu.”  adeclarat Dumitru Lupescu, deputatu USR de Dâmbovița.

În cadrul întâlnirii au fost aleși și  delegații la Congresul din 28 octombrie 2017 pentru alegerea noului presedinte al USR.

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns