După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

După două demisii din tot atâtea partide, Adrian Chițescu experimentează re-reinventarea politică. De data aceasta avocatul a ales echipa PNL Dâmbovița. Liberalii dâmbovițeni l-au pus direct vicepreședinte la nivel județean.

Adrian Chiţescu a fost membru al PDL şi consilier judeţean al acestei formatiuni politice, de unde a demisionat în 2013 pentru a prelua conducerea PMP Dâmbovița. La trei ani de PMP, partidul a obținut în cea mai puternică organizație, cea din Târgoviște, doar 875 de voturi (3,09 %) la alegerile locale din 2016. După numărarea voturilor, Chițescu a demisionat și din partidul lui Traian Băsescu. Zilele acestea avocatul a primit o funcție de conducere în PNL, explicându-și trecerea de la un partid la altul cu scuza că toate au fost de dreapta.  Cât despre eșecul din PMP, proaspătul liberal spune că partidul nu a fost conform așteptărilor și că rezultatul „l-a bulversat”!


 

DelPonte 8 Martie

 


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

Un gand despre “După eșecul răsunător cu PMP, avocatul Adrian Chițescu reintră în politica locală, direct pe funcție de conducere

  • 13 octombrie 2017 at 8:38
    Permalink

    ce plm voturi să aducă moșul ăsta, frate? vicepreeșdinte? păi câti oameni aduce ăsta în partid? s-au a fost pus că dă cu banul?
    PNL și PSD aceeași mizerie!

    Reply

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca