Târgovișteanul care luptă contra piraților, cere respect pentru Drapelul Național, școlii în care învață copiii lui

Târgovișteanul Cristian Florin Bobeică a observat cum drapelul României, pe care trebuie să-l găsim arborat la orice instituție publică, era într-o stare avansată de degradare, ud și plin de noroi, atârnând undeva deasupra intrării principale a școlii Mihai Viteazul din microraionul 9 al municipiului Târgoviște. Cristian a observat această neregulă ducându-și cei doi copii la școală, aceștia fiind elevi ai Școlii nr 8, așa cum era știută de noi toți, sesizând printr-o cerere scrisă o rezolvare a acestei situații care ar trebui să intrige orice cetățean al României, fără însă a se lua o măsură în acest sens.

= AZI, DE ZIUA ARMATEI ROMÂNE = Locația: Școala Mihai Viteazul, Târgoviște. Obiectiv: Steagul țării. Întâi am cerut voie Doamnei Directoare să intru în curtea școlii pentru a face câteva poze, dar accesul mi-a fost refuzat, așa că am fotografiat de afară. Am fost intrebat la ce imi folosesc pozele și i-am spus: ptr albumul personal. Priviți la o scoala gimnazială cum arată steagul țării de la intrarea elevilor. Priviți și copiii în pauză în ce condiții și pe ce teren se joacă: teren din bitum, ce nu a mai fost reparat din 1991, an in care am terminat aceeași scoala gimnazială, Mihai Viteazul, fără plase la coșurile de basket, fără teren trasat și cu denivelări și tomberoane de gunoi pe care se urcau copii. Acele denivelari sunt din anul 1983. Așa arată curtea exterioară a școlii unde eu, fratele, sora mea am invățat, unde copiii și nepoții mei invață. P.S – dacă nu găsiți steagul, se află în prima poză pe jgheab.” a fost cuvintele acestui postate pe propria pagină de facebook.

Pentru cei care nu știu, Cristian Florin Bobeică este un contractor privat ce se ocupă de securitatea navelor comerciale în High Risk Area, cea mai periculoasă zonă din apele internaționale, în care marile vase comerciale sunt prădate de pirați. Riscul asumat este uriaș, având în vedere că e tot timpul expus armelor de foc.

Bogdan Marius Gheorghe

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns