Liga Aleșilor Locali PNL Dâmbovița: Teodora Anghelescu – președinte, Gheorghe Grigore și Teodor Radoi – prim-vicepreședinți

Comunicat de presă

Vineri, 20.10.2017, la „Clubul Studenților” din Municipiul Târgoviște, a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al Ligii Aleșilor Locali a PNL Dâmbovița pentru alegerea noului Birou Politic Județean al acestei structuri.

La eveniment au participat domnul Răducu Filipescu, Vicepreședinte Regional în Biroului Politic Executiv Național și 230 de aleși locali ai Partidului Național Liberal din județul Dâmbovița.

Informarea privind activitatea  LAL la nivel județean din ultima perioadă a fost făcută de către domnul Teodor Rădoi, Prim-Vicepreședinte al LAL a PNL Dâmbovița. Acesta a evidențiat în discursul său importanța pe care o are această structura în partid, având în vedere faptul că fiecare ales local are o activitate politică și administrativă neîntreruptă și cu un grad ridicat de vizibilitate.

Marius Caravețeanu, Președintele PNL Dâmbovița, a avut un discurs mobilizant în care le-a cerut celor prezenți să fie mai dârji, mai pregnanți, mai vocali și mai incisivi. „Vă îndemn să veniți în sprijinul cetățeanului, să luptați pentru comunitățile pe care le conduceți și să arătați oamenilor că noi suntem altfel. PNL reprezintă adevărata șansă a României! PNL poate aduce România pe drumul cel bun!”

Singura candidatură depusă pentru funcția de președinte al LAL a fost a doamnei Teodora Anghelescu, primar al localității Bezdead, care a subliniat în discursul pe care l-a avut că încrederea de care este nevoie poate fi oferită numai prin exemplul personal de responsabilitate, perseverență și profesionalism.

În urma exprimării votului, componenta Biroului Politic Județean al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița este următoarea:

1Anghelescu TeodoraPreședinte
2          Popa DumitruSecretar General
3Gheorghe GrigorePrim-Vicepreședinte
4Rădoi TeodorPrim-Vicepreședinte
5Gheorman TiberiuVicepreședinte
6Oncescu MariusVicepreședinte
7Fieraru LeonardVicepreședinte
8Tănase SilviuVicepreședinte
9Bolbotină ViorelVicepreședinte
10Gulianu CostelSecretar executiv
11Necula IonSecretar executiv
12Nițescu OvidiuSecretar executiv
13Păun MarinSecretar executiv
14Tăbîrcă ElenaSecretar executiv
15Rabaea NicolaeSecretar executiv

Biroul de presa al PNL Dambovita

 

 

Printează articolul Printează articolul

#Citeste si:Ajuta comunitatea noastra sa creasca. Distribuie acest articol pe retelele tale de socializare preferate. Multumim!


Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public si nici nu va fi folosit in scopuri promotionale

Parerea ta conteaza, nu mai astepta si comenteaza! 🙂Lasă un răspuns