ortooxacell kiss2022.gif Flax

Valleriana Club îl aduce la Târgovişte pe unul dintre cei mai apreciaţi instructori de Zumba. Vezi despre cine este vorba!

Valleriana Club din Târgovişte îi invită pe dâmboviţeni şi nu numai la o oră de mişcare alături de Rustam Haceaturov, instructor de Zumba Fitness, Zumba Toning şi Aqua Zumba în Bucureşti. Cu o experienţă de 17 ani în dansul sportiv, Rustan este campion naţional la dans sportiv în Republica Moldova,  câştigător al locurilor I, II şi III la Cupele României la Dans Sportiv şi semifinalist la Campionatelor European şi Mondial de Dans Sportiv. Din anul 2003 s-a mutat în România, iar din anul 2005, după retragerea din activitatea competiţională, a început să activeze ca instructor sportiv.

De Dragobete, şi dâmboviţenii au ocazia să înveţe coregrafii noi de la unul dintre cei mai buni instructori. Ora de Zumba începe la 17.00, la sediul Valleriana Club, din incinta complexului Pavcom, etajul 2. Abonaţii clubului beneficiază de intrare gratuită. Pentru ceilalţi, taxa de participarea este de 15 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media