ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu: achiziții pentru noul sezon

Apropierea meciului cu Flacăra Moreni, din primul tur al Cupei României, a dus Urban Titu să parafeze primele transferuri ale verii. Începând de ieri, 14 iulie, lotul de jucători al grupării din sudul judeţului a devenit mai puternic, după ce a fost completat cu nu mai puţin de cinci fotbalişti.

Astfel, la capătul a numeroase runde de negocieri, conducătorii Urbanului au reuşit să-i convingă pe Cristian Ştefănescu (fundaş), Silviu Pâslaru (fundaş), Ionuţ Rădescu (mijlocaş), Marian Cârstea (mijlocaş) – toţi de la Atletic Bradu şi pe Ciprian Dicu (mijlocaş) – fost component al divizionarei C dâmboviţene, să rămână sub comanda lui Adrian Neaga.

În urma discuţiilor avute cu oficialii de pe „Orăşenesc”, majoritatea jucătorilor au semnat înţelegeri contractuale ce se întind pe o perioadă de doi ani, iar Pâslaru, doar pe şase luni. Cum înfruntarea cu „lupii” morenari are loc miercuri, contractele celor cinci fotbalişti vor fi înregistrate la FRF în decursul zilei de azi. „Suntem foarte bucuroşi că am putut să achiziţionăm, într-un timp foarte scurt, acest cvintet de jucători. Am încredere în noile achiziţii că ne vor fi de mare ajutor în meciurile din campionat şi cupă. Tuturor le doresc să aibă parte de cât mai multe realizări la Titu”, s-a exprimat preşedintele clubului Gheorghe Ioniţă.

Pe de altă parte, cu Urban se mai antrenează atacantul Robert Dalu (Conpet Ploieşti) şi mijlocaşul Andrei David (SCM Piteşti). În ceea ce-i priveşte pe cei doi jucătorii, aceştia pot deveni componenţii Urbanului, numai dacă vor accepta condiţiile materiale şi financiare oferite de gruparea dâmboviţeană.

Citește și: NATEA, LOCUL 5 LA GRAND SLAM-UL DE LA TYUMEN, RUSIA

natea

Citește și : RICĂ NEAGA, PRIMUL ANTRENAMENT CU URBAN TITU

urban titu pregatire

Citește și: C.N.M. CURTEA DOMNEASCĂ FORMEAZĂ TINERII CA SĂ DEVINĂ GHIZI muzeul-de-istorie-targoviste

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media