ortooxacell kiss2022.gif Flax

Un nou titlu pentru karateka Cristian Mihăieş. Vezi ce obiective are în 2014!

El ocupă primul loc în clasamentul pe 2013 al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa, la sporturile neolimpice,.

A fost un an bun pentru tânărul târgoviştean, care se declară recunoscător pentru premiul recent primit. „Sunt mulţumit şi motivat pe 2014”, ne-a mărturisit Cristian Mihăieş, care nu îşi permite timp de odihnă, pentru că peste o lună începe campionatul naţional.

Printre medaliile obţinute de el în 2013 se numără: Aur cu Echipe de kumite (5 sportivi), la Campionatul European de Karate Shito Ryo – Nove Zamky (Slovacia), Aur – kumite (65 kg), la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryo – seniori, juniori, cadeţi şi minicadeţi, Aur – kata kobudo, la Campionatul Naţional Karate Kobudo, Bronz cu Echipa kata sincron (3 sportivi) la Campionatul European de Karate Shito Ryo – Nove Zamky (Slovacia), Argint – kata, la Campionatul Naţional de Karate Shito Ryo – seniori, juniori, cadeţi şi minicadeţi, Bronz – kata, la Campionatul Naţional de Karate Insterstiluri seniori.

Cristian Mihăieş ne-a împărtăşit şi secretul reuşitei sale. „La fiecare competiţie am emoţii. O lume fără emoţii ar însemna monotonie. Emoţiile ne fac să trăim cu adevărat” consideră sportivul. El şi-a propus ca în acest an să obţină două medalii la campionatul naţional, dintre care măcar una de aur şi o medalie la nivel internaţional. „Îmi doresc de asemenea o nouă clasare pe podium la sfârşitul anului, pe judeţ”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media