ortooxacell kiss2022.gif Flax

Trei tineri prinşi cu materiale pirotehnice la meciul Chindia Târgoviște – Baia Mare

Sâmbătă, 27 februarie a.c., efective de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Chindia Târgoviște și F.C.M. Baia Mare, care s-a disputat pe stadionul “Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște.

Jandarmii au fost prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a partidei pentru prevenirea şi combaterea faptelor care puteau conduce la tulburarea ordinii publice.

Pe timpul desfășurării primei reprize a meciului de fotbal din rândul unui grup de suporteri format din aproximativ 20 de persoane, a fost aruncată o petardă în zona peluzei dreapta.

Jandarmii au procedat la identificarea celui care a aruncat articolul pirotehnic, iar în urma verificărilor efectuate au fost depistați 3 tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani care dețineau asupra lor materiale pirotehnice.

Persoanelor în cauză li s-au întocmit actele de sesizare pentru “efectuarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice”, care au fost înaintate organelor competente în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media