ortooxacell kiss2022.gif Flax

Titlul mai aproape ca niciodată! CSM Târgovişte poate deveni în această după-amiază noua campioană a României la volei feminin

CSM Târgovişte s-a apropiat mai mult ca niciodată de titlul de campioană a Diviziei A1 la volei feminin. Aseară, pe teren propriu, vicecampioana României a bifat a doua victorie în faţa lui CS Volei Alba Blaj, în marea finală a campionatului. Într-o atmosferă cum rar s-a mai văzut în Polivalenta târgovişteană, CSM s-a impus cu scorul de 3-1, într-un meci viu şi extrem de electrizant. Cu „Maia” Colar în zi de graţie, echipa dâmboviţeană a început disputa în forţă, iar la finalul primei jumătăţi de oră şi-a adjudecat primul set cu 26-24. În a doua manşă, târgoviştencele au făcut un pas înapoi, iar adversarul a speculat din plin acest lucru, impunându-se la ptru puncte diferenţă (25-21). Adevărata forţă a trupei lui Terzic s-a remarcat în următoarele două seturi. Sub încurajările continue şi frenetice ale fanilor din tribune Diana Calotă et comp. au revenit în joc şi au fost nemiloase la fileu. În momentul când „tirurile” „Maiei” Colar şi ale Martei Drpa şi-au găsit din nou ţinta, victoria CSM-ului a prins imediat formă. Astfel, în iureşul târgoviştean, Alba nu a mai făcut faţă în manşele trei şi patru, iar jucătoarele marelui Terzic au lovit neîncetat, ieşind victorioase cu 26-24 şi 25-22. La capătul unui meci de povestit nepoţilor, dâmboviţencele au luat o opţiune serioasă de a cuceri trofeul de campioană. Pentru a ajunge la performanţa istorică, CSM trebuie în această după-amiază, de la ora 19.15, să obţină victoria în meciul 4 al finalei. Dacă echipa lui Terzic va ajunge la un nou succes atunci Târgoviştea va câştiga pentru prima dată titlul de campioană la volei, dar în acelaşi timp va intra şi în posesia eventului. Aşadar, Vinerea Mare a Paştelui ar putea fi transformată de CSM în vinerea campioanei de lângă Turnul Chindiei!

CSM Târgovişte – CS Volei Alba Blaj   3-1 (26-24, 21-25, 26-24, 25-22)

Târgovişte: A. Sobo (12 p), M. Drpa (17), D. Calotă (1), B. Busa (8), B. Colar (25), S. Cebic – R. Ivanof. Antrenor: Zoran Terzic.

Alba Blaj: A. Salaoru (12), J. Vesovic (17), A. Grbac (9), I. Nemţanu (5), I. Plchotova (11), M. Vujovic – D. Djuric (8), J. Alajberg (12). Antrenor: Drako Zakoc.

Ionuţ Parghel

VOLEI 2

Distribuie:

2 comentarii la „Titlul mai aproape ca niciodată! CSM Târgovişte poate deveni în această după-amiază noua campioană a României la volei feminin”

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media