ortooxacell kiss2022.gif Flax

TITLUL DE CAMPIONI JUDEŢENI LA FOTBAL AR PUTEA RĂMÂNE LA ANINOASA

F.C. Aninoasa confruntă mâine Atletic Fieni, jucând astfel meciul decisiv pentru câştigarea ligii a IV-a de fotbal dâmboviţean. În cazul în care rezultatul va fi în favoarea echipei de la Aninoasa (egal sau victorie), sau dacă Flacăra Moreni pierde puncte acasă cu PAS Pucioasa, aceasta obţine implicit şi dreptul de a participa la barajul de promovare în Liga a III-a.

Pe stadionul din Fieni şi-au anunţat prezenţa foarte mulţi iubitori de fotbal.

Clubul Fotbalistic Aninoasa pune la dispoziţie suporterilor aninoşeni un autocar cu care se pot deplasa la meci pentru a-şi susţine echipa locală. Plecarea se va face la ora 09:30, din faţa Centrului Cultural Aninoasa.

După ce a învins glorios etapa trecută cu Comerţul Brezoaele (11-1), Aninoasa aspiră la un rezultat bun şi mâine. Dacă se va întâmpla ca echipa antrenată de Remus Gâlmencea să plece neînvinsă de la Fieni, pe stadionul din Aninoasa va avea loc, începând cu ora 14:30, o festivitate de premiere a jucătorilor echipei F.C. Aninoasa, dar şi a celor care o susţin, primarul comunei Aninoasa – Constantin Maricescu şi preşedintele Clubului de Fotbal Aninoasa – Cristi Mitrea.

Astfel, sâmbătă, 6 iunie 2015, începând cu ora 11:00, cei care îndrăgesc sportul rege sunt aşteptaţi la Fieni, pentru un spectacol fotbalistic.

Echipa din apropierea municipiului Târgovişte ocupă, înainte de ultima etapă, prima poziţie a clasamentului ligii a IV-a, obţinând 86 de puncte, cu 3 mai multe decât ocupanta locului II, Flacăra Moreni şi cu 28 mai multe decât Bradul Moroeni, care completează podiumul. În acest retur, F.C. Aninoasa a înregistrat victorii pe linie şi este puţin probabil că actuala campioană a judeţului va încheia sezonul cu o înfrângere. De asemenea, aninoşenii vizează şi titlul de golgheter, prin Ionuţ Maican, care a marcat până în acest moment 41 de goluri, fiind slabe şansele ca acesta să fie depăşit de Iliescu (Flacăra Moreni), care are la activ 33 de goluri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media