ortooxacell kiss2022.gif Flax

Târgovişte va găzdui prima ediţie Superkombat New Heroes organizată în România

 

 E pentru prima oară când conceptul inventat de Eduard Irimia la începutul anului pentru a descoperi noi eroi pe întreg mapamondul va fi implementat şi în România, urmând ca la evenimentul de la Târgovişte să fie prezent un număr record de luptători autohtoni din noua generaţie, nu mai puţin de 9. “Va fi prima gală de acest gen care va avea loc în ţara noastră după ce, din ianuarie, atunci când am lansat conceptul New Heroes, am căutat eroi pe trei continente. Sper ca măcar unul dintre cei care vor lupta pe 30 august la Târgovişte să calce pe urmele lui Moroşanu, Iftimoaie sau Atodiresei. Fraţii Stoica şi Benny Adegbuyi au fost descoperiţi la gale de selecţie şi acum au ajuns să fie apreciaţi la nivel mondial, aşa că oricând poate răsări un nou viitor campion. O parte dintre învingătorii de la Târgovişte vor fi invitaţi să lupte pe viitor în circuitul World Grand Prix”, a declarat preşedintele Superkombat, Eduard Irimia.

 În cadrul galei Superkombat New Heroes, care va fi transmisă la nivel internaţional, iar în România de Pro TV şi Sport.ro, sunt anunţaţi pe card sportivi tineri precum Claudiu Bădoi, Cristian Milea, Amansio Paraschiv, Daniel Lazăr, Flavius Boiciuc, Dănuţ Hurduc, Ciprian Şchiopu, Ştefan Szomoru, dar şi dâmboviţenii Cristian Ristea şi Cătălin Sacagiu. Programul meciurilor urmează să fie anunţat în cursul săptămânii viitoare.

 Organizat în parteneriat cu Consiliul Local al municipiului Târgovişte şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa, evenimentul sportiv de la Sala Polivalentă din Târgovişte va fi folosit şi pentru a promova destinaţia turistică Târgovişte, fosta capitală a Ţării Româneşti şi reşedinţa domnitorului Vlad Ţepeş, cel mai popular conducător medieval de pe teritoriul României datorită faptului că a. stat la baza personajului legendar Dracula. “Îmi place mult istoria şi mă bucur că vom avea ocazia să luptăm într-un loc de tradiţie încărcat de legende. Vom fi precum generalii lui Vlad Ţepeş în ring, fără milă pentru adversari”, a declarat veteranul Ionuţ Atodiresei, care va înfrunta un sportiv din Turcia, ţară-urmaşă a Imperiului Otoman, marele duşman al lui Ţepeş.

 

Biletele pentru gala Superkombat New Heroes de pe 30 august de la Târgovişte costă 25 de lei şi vor putea fi achiziţionate începând de miercuri de la Sala Polivalentă din localitate, dar şi de la sediul Serviciului Public Judeţean deTurism, Tineret şi Sport Dâmboviţa.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media