ortooxacell kiss2022.gif Flax

Târgoviște: Regal sportiv de baschet și volei în acest sfârșit de săptămână

Sâmbătă și duminică, târgoviștenii sunt așteptați la Sala Sporturilor din Târgoviște să susțină echipele de volei și baschet ale orașului, care vor avea meciuri grele, pe care echipele sunt, însă, optimiste, că vor reuși să le câștige. Astfel, echipa de baschet CSM Târgoviște va juca duminică, de la ora 19.30, în cadrul semifinalei, liga națională (meciul 1), împotriva ICIM Arad, iar echipa de volei va juca cu Știința Bacău, sâmbătă de la ora 17.00 și duminică de la ora 16.30. Meciurile se vor disputa la Sala Polivalentă din Târgoviște, intrarea fiind liberă.

„Târgoviștea are în momentul de față două echipe calificate în semifinalele competiției interne, la baschet și la volei feminin, performanță cu care nu se pot mândri multe cluburi din România. la nivelul primăriei municipiului Târgoviște am făcut eforturi deosebite pentru a ne onora obligațiile financiare asumate prin bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște. Eu cred că am reușit să detensionăm puțin lucrurile care, la un moment dat, din cauza unei liplse de comunicare, în primul rând, spun eu, erau puțin mai tensionate. În acest context, dar și având în vedere parcursul foarte bun pe care echipele l-au avut în acest sezon, în acest week-end așteptăm cu toții o performanță remarcabilă din partea fetelor. Avem trei meciuri deosebit de importante, două ale echipei de volei și unul al echipei de baschet„, a declarat astăzi, într-o conferință de presă primarul interimar al Târgoviștei, Cristian Stan.

Un mesaj de susținere asemănător a avut și viceprimarul Cosmin Bozieru. Din partea echipelor de baschet și volei au participat antrenorii acestora, Dan Fleșeriu și Drăgan Nesic, dar și căpitanele celor două echipe, Ancuța Stoenescu (baschet) și Diana Calotă (volei). Chiar dacă echipa de baschet va fi vitregită de două jucătoare, accidentate serios, care nu vor evolua în semifinale,  Watson și Whittington și, aproape de fiecare dată când au pierdut meciuri, acest lucru s-a întâmplat acasă, antrenorul Dan Fleșeriu, dar și căpitanul echipei sunt optimiști. Cu toate că primarul Cristian Stan spune că administrația locală a făcut eforturi  a fi onorate obligațiile financiare față de echipe, întrebate de jurnaliști dacă sunt cu salariile la zi, jucătoarele au ocolit subiectul, spunând că se focusează acum pe meciurile din semifinale și vor comunica săptămâna viitoare mai multe despre partea financiară.

Nu cred că este important să discutăm asta acum, pentru că, până la urmă, sunt niște meciuri și nu cred că nimeni nu se gândește sută la sută la bani. Ne gândim să câștigăm ș, odată ce am ajuns aici, iar restul o să vină. Sunt convinsă de asta„-Ancuța Stoenescu

Nu vreau să discut despre acest subiect. Discutăm de săptămâna viitoare, dacă totul se termină cu bine”-Diana Calotă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media