ortooxacell kiss2022.gif Flax

Ştiinţa şi-a spus cuvântul! CSM Târgovişte, readusă cu picioarele pe pământ de echipa lui Grapă

 

Seria de invincibilitate din 2016 a picat pentru echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte. Vicecampioana României a făcut, vineri după-amiază, cunoştiinţă cu eşecul pentru prima dată în acest an. Trupa lui Zoran Terzic a fost readusă cu picioarele pe pământ de către  Ştiinţa Bacău, după ce a cedat pe teren propriu, cu scorul de 2-3. Evoluţia modestă a dâmboviţencelor a dus adversarul să-şi asigure victoria în „decisiv”, când suporterii din tribune susţineau neîncetat CSM-ul. După un început bun de joc, concretizat cu adjudecarea primului set (25-16), târgoviştencele au picat neaşteptat în faţa Ştiinţei. Simţind căderea gazdelor, formaţia lui Grapă şi-a arătat superioritatea la fileu, adjudecându-şi destul de lejer următoarele două seturi. Revenirea în joc şi pe tabelă a CSM-ului s-a produs în manşa a patra, când elevele lui Terzic au câştigat setul cu 25-14. Intrarea în decisiv a fost de bun augur pentru CSM până la un anumit punct. Chiar dacă dâmboviţencele au condus în mai multe rânduri, acestea au capotat de fiecare dată în faţa adversarului, care a arătat o răbdare de lup. După ce a egalat la 13, Ştiinţa a dat lovitura imediat, spre disperarea lui Terzic şi a tuturor spectatorilor prezenţi în sală. Înfrângerea suferită cu Bacăul duce echipa târgovişteană să-şi i-a adio de la primul loc la finalul sezonului, dar în acelaşi timp să tremure serios şi pentru cel de-al doilea, unde va duce o luptă la baionetă cu CSM Bucureşti, în ultimele patru etape. Duelul dintre CSM Târgovişte şi Ştiinţa Bacău a fost urmărit de componentele echipei de baschet, de fotbaliştii Chindiei, dar şi de Cristian Stan, primarul interimar al municipiului Târgovişte.

CSM Târgovişte – Ştiinţa Bacău   2-3 (25-16, 15-25, 14-25, 25-14, 13-15)

 

CSM: A. Sobo, M. Drpa, D. Calotă, B. Busa, M. Collar, S. Cebic – R. Ivanof, B. Mitrănescu, E. Chantava. Antrenor: Zoran Terzic.

Ştiinţa: I. Baciu, D. Rogojinaru, M. Albu, C. Cazacu, S. Moisa, C. Gavrilescu – T. Lupu, L. Ciocian, I. Radu, T. Zarkova. Antrenor: Florin Grapă.

Ionuţ Parghel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media