ortooxacell kiss2022.gif Flax

Rezultate bune pentru tenisul dâmbovițean

Drumul către performanță al tenismenilor de la Clubul Sportiv Târgoviște este bifat cu multe antrenamente și puține momente de repaus. Competițiile la care participă elevii CST și de la care se întorc cu rezultate dau atât antrenorilor, cât și iubitorilor sportului speranțe că tenisul dâmbovițean va ajunge departe.

Îndrumați de antrenorul Sorin Erlic, elevii CST au avut un sezon cu rezultate foarte bune, iar acum la final de an continuă să se pregătească. De curând, palmaresul clubului a fost îmbogățit cu două medalii. Ioana Poșircă a câștigat turneul Trofeul Fibec la categoria simplu senioare, după ce nu a cedat niciun set la turneul desfăşurat la Câmpina. La categoria 12 ani băieți Vlad Breazu s-a clasat în final pe locul II. El a jucat la o categorie superioară vârstei sale.

Dacă pentru alții luna decembrie este lună de odihnă, pentru tenismenii dâmbovițeni nu există momente de pauză. Ei vor încerca să obțină rezultate cât mai bune la turneele ce urmează pentru a acumula cât mai multe puncte. Acestea le vor oferi un loc superior în clasamentul național.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media