ortooxacell kiss2022.gif Flax

Reorganizare în baschetul juvenil! Cătălin Tănase vizează să creeze un centru puternic de copii şi juniori la Târgovişte

Baschetul juvenil din Târgovişte va cunoaşte o transformare radicală. Cătălin Tănase, noul antrenor al echipei CSM Târgovişte, vizează o reorganizare totală a grupelor de copii şi juniori de la CSŞ-CSM Târgovişte. Tehnicianul îşi doreşte la acest nivel să creeze un centru puternic de copii şi juniori, de tip piramidal cu baza în jos şi nu invers. „Am demarat un proiect de reorganizare al grupelor de copii şi juniori. În cel mai scurt timp ne-am propus să creăm un sistem piramidal cu baza în jos, pentru a putea forma un centru puternic. De acum înainte o să dispară sistemul piramidal cu baza în sus, în care se punea accentul doar pe performanţele echipei de seniori de la CSM Târgovişte”, ne-a declarat noul tehnician al grupării dâmboviţene. În acest an, CSŞ-CSM Târgovişte a devenit campioană a României la Under 16, după ce a învins-o în finală pe CSU Braşov.

Ionuţ Parghel

Distribuie:

2 comentarii la „Reorganizare în baschetul juvenil! Cătălin Tănase vizează să creeze un centru puternic de copii şi juniori la Târgovişte”

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media