ortooxacell kiss2022.gif Flax

Remiză între “lupi” și “vulturi”! Flacăra Moreni a oprit seria de victorii a liderului SCM Pitești

Flacăra Moreni s-a dovedit un adversar de netrecut în disputa cu SCM Pitești, liderul seriei C3. “Lupii” de pe Cricov au reușit să obțină un punct mare cu argeșenii, după ce au terminat 0-0, disputa programată în etapa a 19-a a campionatului. Pe teren propriu, elevii lui Gabriel Paraschiv s-au ținut tare, chiar dacă formația lui Nicolae Dică a irosit mai multe ocazii periculoase la poarta lui Halcu. Flacăra a oprit seria de victorii a “vulturilor”  și a provocat a patra remiză pentru Pitești în acest campionat, după ce același lucru l-a realizat și în meciul tur. Alte echipe care au terminat nedecis cu ocupanta primului loc din C3 au mai fost FC Aninoasa și FC Voluntari II, tot în prima parte a întrecerii. După remiza de pe malul Cricovului, Flacăra a picat pe locul 5, cu 25 de puncte, iar SCM continuă în fotoliul de lider, cu 46 de puncte strânse. În noua etapă a campionatului, Flacăra va înfrunta, în deplasare, pe FC Aninoasa, într-un veritabil derby dâmbovițean.

 

Flacăra Moreni – SCM Pitești      0-0

Flacăra: Halcu – Mocanu, Acasandrei, Pârvu, Tronaru – M. Plăcintă, L. Plăcintă – Negrea, Guță (60 Drăgan), Tocan – Iliescu. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

SCM: Udeanu – Anghelina, Deaconescu, Șerbănică, Șandru – Panait, Șerban (68 Piscanu), Grecu (76 Oancea), David – Năstăsie (61 Căpățână), Albu (5 Stoica). Antrenor: Nicolae Dică.

Ionuț Parghel

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media