ortooxacell kiss2022.gif Flax

Raluca Alecu, jucătoare la CSM Târgoviște, despre revenirea în echipă

Săptămâna trecută, conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a perfectat șase transferuri la secţia de baschet. Este vorba despre Selena Kirberg, Andreea Huţanu, Elena Dincă, Raluca Alecu, Khadijah Whittington  și Chrissy Givens, care au semnat cu CS Municipal Târgovişte pentru următorul sezon.

Pentru că este târgovișteancă și pentru că este o tânără ambițioasă, am ales să stăm de vorbă cu Raluca Alecu, una dintre jucătoarele cu ștate vechi la CSM Târgoviște, despre baschet și despre planurile ei de viitor, într-un scurt interviu. În vârstă de 24 de ani, tânăra joacă pe postul de fundaş și a mai evoluat la gruparea dâmboviţeană în perioada 2001-2010, când şi-a trecut în palmares mai multe trofee cu formaţia târgovișteană. În ultimii patru ani, Raluca a jucat pentru BCM Timişoara (2010 – 2012) şi CST BC Alexandria (2012-2014).

 

-Știu că ai semnat pentru echipa de baschet a CSM Târgoviște, pentru noul sezon. De ce te-ai întors?

– În primul rând, strict profesional, pentru că a fost cea mai bună ofertă și, în al doilea rând, pentru că aici am familia și am copilărit.

Cum a fost perioada în care nu ai mai jucat la Târgoviște?

– Depinde din ce punct de vedere privești : concret, prima etapă în care am plecat, adică primii doi ani au fost cei mai frumoși. Poate și din cauza zonei (Timișoara), poate și pentru că a fost prima dată când am plecat să îmi iau viața în mâini singurică. Ceilalți doi, la Alexandria, au trecut repejor și au fost destul de frumoși și aceia, dar nu din toate punctele de vedere.

Cum ți se pare noua echipă? Crezi că veți reuși să repetați succesul echipei din sezonul trecut?

O echipă serioasă și cu un plan bine pus la punct, un staff organizat. Deocamdată, suntem la început, o să ne ia puțin să omogenizăm, dar, din punctul meu de vedere, este o echipa bună, care se va bate la locurile fruntașe, cel puțin asta sper (vizavi de repetatul succesului).

-În afară de activitatea din cadrul echipei de baschet, ce alte planuri mai ai tu?  Cât timp vei mai continua cu baschetul?

Să îmi termin ultimul an la masterul de Jurnalism. Acum sunt la început, dar sper să îmi fac o carieră pe termen lung din asta ( part time). Cât despre baschet, continui cât merge treaba și cât merită dar, deocamdată, îmi este foarte bine așa și sunt mulțumită. Și, voi vedea ce se întâmplă în funcție de evoluția mea în acest sezon.

ralucaraluca 2

 ralucaaaCitește și

Luissa, tânăra profesoară diagnosticată cu cancer, a pierdut lupta

profesoara cancer targoviste

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media