ortooxacell kiss2022.gif Flax

Premieră: Târgoviştea a organizat Campionatul Naţional de Karate Shito Ryu Traditional şi Kobudo

Competiţia a avut loc duminică, 23 noiembrie, la Sala Sporturilor din Târgovişte, organizată de Federaţia Română de Karate, Asociaţia Judeţeană de Karate Dâmboviţa, Munteanu Sport Club Târgovişte şi avându-i ca parteneri pe Clubul Sportiv Târgovişte, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi Yama Sport Club Târgovişte.

„A fost pentru prima dată când Târgoviştea a găzduit acest campionat şi prima dată când conducerea federaţiei – preşedinte Octavian Amzulescu şi vicepreşedinţi Vasile Manea, Cristian Bogza – a fost prezentă la Târgovişte. Au participat 140 de sportivi de toate grupele de vârstă, de la copii la seniori, provenind de la 12 cluburi de Shito Ryu din ţară. Ei s-au întrecut la probele karate tradiţional – kata+kumite şi karate kobudo – luptă cu băţ” explică antrenorul Ionuţ Munteanu.

Câştigătorii au primit diplome şi medalii. Rezultatele contează ca şi criteriu de selecţie pentru campionatele europene şi mondiale, câştigătorii de la proba kata kobudo calificându-se astfel la Campionatul European de Karate Shito Ryu Kobudo, ce va avea loc anul viitor, la Bucureşti.

Revenim cu lista câştigătorilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media