ortooxacell kiss2022.gif Flax

PREMIERĂ: Concurs de paratriatlon “Schimbăm perceptia, schimbăm vieți”

Federația Românã de Triatlon cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului organizeazã concursul de paratriatlon “Schimbãm perceptia, schimbãm vieți”.

Proiectul se adreseazã tuturor persoanelor cu dizabilitãți și se deruleazã prin programul Pierre de Coubertin. “Schimbam percepția, schimbam vieți” urmărește să sustină depășirea barierelor resimțite de către persoanele cu incapacități și deficiențe și să le ofere încredere și motivație pentru un mod de viață activ, în general.

Paratriatlonul este o variantă de triatlon pentru sportivii și amatorii cu diverse forme de dizabilități și este un sport dezvoltat și reglementat de către Uniunea Internațională de Triatlon (ITU) de peste 15 ani. Atleții paratriatloniști concurează încadrați în șase categorii, în funcție de natura deficienței fizice și trebuie să parcurgă într-un timp cât mai scurt cele trei probe: înot, ciclism folosind handbike-uri (biciclete acționate manual) sau biciclete tandem (cu ajutorul unui ghid) și alergare (cei care nu pot sa alerge folosesc un scaun cu rotile).

Competitia de paratriatlon “ Schimbãm perceptia, schimbãm vieti” va avea loc în perioada 17-19 octombrie 2014 în Complexul “Sidney 2000” Izvorani. Sunt invitați toti cei care vor sã concureze, dar si cei care vor sã se familiarizeze cu acest sport. Mai multe informatii pe www.frtri.ro.

Federația Românã de Triatlon va începe selectia celor mai buni paratriatloniști în vederea formãrii lotului national de paratriatlon. F.R.T.R.I. va asigura cazarea și masa pentru toți cei care vor participa la concursul de paratriatlon  “Schimbãm percepția, schimbãm vieți”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media