ortooxacell kiss2022.gif Flax

Premieră sportivă pentru România, la Târgovişte: BJJ Belt League! Citeşte despre ce este vorba!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 6 octombrie şi este organizat de Club Sportiv AGER Târgovişte şi clubul Absoluto BJJ Bucureşti, reprezentate de preşedinţii Viorel Staicu, respectiv Mihăiţă Tudor. El se va desfăşura la Sala Polivalentă, începând cu ora 10.00. Sunt aşteptaţi să participe peste 100 de sportivi din diferite stiluri de arte marţiale, din toată ţara.

Brazilian Jiu Jitsu (BJJ) este o artă marţială şi un sport de contact care foloseşte tehnici articulare şi ştrangulări pentru a învinge adversarul. Clubul Ager Târgovişte s-a impus la competiţiile naţionale de gen, iar la acest concurs va fi reprezentat de sportivii Viorel Staicu Jr. şi Alexandru Răuţă. Cât despre Absoluto BJJ, este primul şi cel mai titrat club de BJJ şi MMA din România, fondat în 2004 de Tudor Mihăiţă.

Cupa AGER BJJ este prima etapă din cadrul unui proiect naţional numit „BJJ Belt League”, care va mai ajunge în Braşov, Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti, în căutarea celor mai buni luptători de Brazilian Jiu Jitsu din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media