ortooxacell kiss2022.gif Flax

Penultimul amical al iernii, terminat prost pentru Urban Titu

Urban Titu a terminat într-o notă negativă penultimul amical al iernii. Formaţia antrenată de Cristian Bădoiu a cedat la limită disputa cu Viitorul Axintele (0-1), susţinută la baza sportivă de la Hagioaica. În duelul cu ocupanta locul 5 din seria C2, echipa dâmboviţeană s-a recunoscut înfrântă în actul secund, când Pavelescu a marcat cu latul din marginea careului mic.

Împotriva ialomiţenilor, Urbanul şi-a creat numeroase ocazii de gol, dar de fiecare dată, şuturile lui Ivaşcu, Mirescu, Rădescu şi Bălşanu s-au oprit în braţele lui Ciuculescu sau au ocolit spaţiul porţii. Pentru a finaliza ultimele detalii tactice, cu privire la formula de joc pentru partea secundă a campionatului, Bădoiu a recurs, din nou, la utilizarea mai multor sisteme de joc pe durata jocului. De asemenea, în partida cu Axintele, conducerea tehnică a vrut să-l vadă la lucru încă o dată pe Iulian Vlad, un fundaş venit în probe de la Sportul 2 Studenţesc.

Întâlnirea cu divizionara C ialomiţeană a reprezentat pentru Urban al optulea amical susţinut în perioada de pregătire. Echipa din Titu va încheia seria testelor de verificare, vineri, când va înfrunta, tot la baza sportivă de la Hagioaica (ora 11.00), pe Academica Piteşti, o reprezentantă a ligii secunde.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media