ortooxacell kiss2022.gif Flax

Numărul 1 la Chindia ! Cristian Cherchez a devenit și în acest sezon principalul golgeter al echipei

Cristian Cherchez a demonstrat încă o dată că este jucătorul numărul unu la Chindia Târgoviște. Atacantul de 25 ani a devenit după primele patru etape ale campionatului principalul marcator al grupării dâmbovițene și unul dintre golgeterii Ligii a 2-a, cu cinci goluri marcate. “13”-ul de lângă Turnul Chindiei și-a trecut numele pe lista marcatorilor și în disputa cu Academica Clinceni, când a realizat “dubla”, în prima repriză a jocului. Restul golurilor din acest sezon le-a înscris la Timișoara, la capătul unui meci în care și-a trecut în cont un “hat-trick”, iar Chindia a trecut de ASU Poli cu 4-3. După patru runde scurse din acest campionat, Cherchez este depășit în topul golgeterilor din B de Hadnagy (Sepsi Sfântu Gheorghe) și de V. Pop (Olimpia Satu Mare), jucători ce au ajuns la cota 6.

A fost dorit de Guingamp și Dinamo București

Vârful de lance al Chindiei a ajuns pe „Eugen Popescu”, în 2011, de la FCM Târgoviște, iar în această vară, acesta s-a aflat o bună perioadă de timp în vizorul lui Guingamp, formație din prima ligă franceză. Interesul francezilor pentru târgoviștean a scăzut după ce acesta nu a mai ajuns în probe sub comanda antrenorului Antoine Kombouare. De asemenea, la începutul lui 2014, Cherchez s-a aflat foarte aproape de un transfer la Dinamo București, pe când acolo era antrenor Flavius Stoican. În acea iarnă, dâmbovițeanul  a mers cu bucureștenii într-un cantonament în Spania, după care a revenit la Târgoviște, după ce cluburile nu s-au înțeles în privința sumei de transfer. Cherchez a fost și sezonul precedent principalul golgeter al Chindiei cu 17 goluri marcate în 33 de meciuri jucate. Cotat la 250 000 de euro, târgovișteanul și-a propus să aibă parte de cele mai bune evoluții la Chindia în actualul campionat, pentru ca în iarnă să prindă un transfer la o echipă din Liga I sau la un club din străinătate. Fostul său coleg, Daniel Popa, a ajuns în această vară la Dinamo București, după ce bucureștenii au plătit în schimbul acestuia 30 000 de euro.

Ionuț Parghel

Distribuie:

2 comentarii la „Numărul 1 la Chindia ! Cristian Cherchez a devenit și în acest sezon principalul golgeter al echipei”

  1. O jigodie de jucator cu un caracter de cacat, care isi da arfe de mafiot prin Targoviste. INTREBATI L DE PROBLEMA PE CARE O ARE CU JOCURILE DE NOROC SI CU DROGURILE.

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media