ortooxacell kiss2022.gif Flax

Micile handbaliste ale Târgoviştei se fac remarcate la nivel naţional

Sunt pline de viaţă şi determinate să joace un sport mai dur, cum este handbalul, în ciuda puţinelor kilograme, pe care unele dintre ele le cântăresc. Cele mai mici handbaliste de la CSS Târgovişte demonstrează că dragostea pentru sport este moştenire genetică la români, arătând talent şi îndemânare de timpuriu.

Echipa de minihandbal a CSS Târgovişte (clasele III-IV) a reuşit să se califice, la începutul lunii aprilie,  în Turneul Semifinal, trecând de faza Eurozonă. Fetele antrenate de Octav Constantinescu şi Adrian Apostol vor juca pe 2-3 mai pentru a accede în Turneul Final de Minihandbal.

Handbalistele târgoviştene de vârste puţin mai mari participă zilele următoare, 9-10 aprilie, la Turneul de Calificare pentru Junioare IV (clasele V-VI) de la Călăraşi. Competiţia va fi una grea, cu peste 80 de echipe participante, însă micile sportive de la CSS sunt încrezătoare. „Dacă am curaj şi ambiţie, reuşesc. Practic de trei ani handbal şi mi se pare un sport foarte frumos, care mă pregăteşte pentru viaţă. Abia aştept să joc în turneul de calificare şi să arăt ce pot, iar când câştig mă bucur, pentru că înseamnă că am evoluat”, ne mărturiseşte Diana Petre, în vârstă de 11 ani, căpitanul echipei de Junioare IV, elevă a Colegiului Naţional „Constantin Carabella” Târgovişte.

Cât despre antrenorul Adrian Apostol, el este de asemenea încrezător în şansele elevelor sale: „Sunt fete bune, muncitoare. Prin muncă, imposibil să nu răzbeşti.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media