ortooxacell kiss2022.gif Flax

Meciul și victoria pentru Chindia! Târgoviștenii au urcat pe primul loc în clasament

Chindia Târgoviște continuă să fie de neoprit în noul sezon al Ligii a 2-a. Gruparea dâmbovițeană s-a comportat exemplar în etapa a 3-a a campionatului și a învins, la Buftea, pe ACS Berceni, cu 1-0. Și în acest joc, marcatorul de serviciu al roș-albaștrilor a fost Cristi Neguț, atacant ce s-a lipit la gol etapă de etapă în noua stagiune. După ce a marcat cu ASU Poli Timișoara și CS Balotești, fotbalistul de 21 ani a recidivat și cu Berceni, punctând în minutul 51 singura reușită a întâlnirii. Chindia a arătat împotriva ilfovenilor tărie de caracter, obținând victoria cu un om mai puțin pe teren după ce Grigore a văzut cartonașul roșu (25), pentru o intrare periculoasă la portarul Iancu. La capătul succesului cu Berceni, echipa lui Nicu Croitoru a urcat pe primul loc în serie, cu maximum de puncte, după trei jocuri susținute. Tot la finalul acestui joc, lista cu indisponibili a grupării de pe “Eugen Popescu” s-a mărit. Astfel, după Ispas, Cherchez și Neagoe, pe mâna medicilor au mai intrat Grigore și Neguț. Etapa viitoare, Chindia va evolua tot în deplasare, împotriva Academicii Clinceni.

ACS Berceni – Chindia Târgoviște    0-1 (0-0)

Marcator: Neguț (51).

Berceni:  Iancu (Preda) – Apostol, Sfrijan, Ghinea (20 Bârsănel), Lupu – C. Matei, Chițu – M. Ion, Aioanei, Badea – Funieru (85 Stăvărache). Antrenor: Marcel Abăluță.

Chindia: Meilă – Pătru (90 B. Dinu), C. Dinu, Vătavu, Martac – Parghel, Honciu, L. Mihai, Stoica (75 Nisipeanu) – Neguț (80 Roșciugă), Grigore. Antrenor: Nicu Croitoru.

Ionuț Parghel

 

Distribuie:

3 comentarii la „Meciul și victoria pentru Chindia! Târgoviștenii au urcat pe primul loc în clasament”

  1. FELICITARI SI MULTA BAFTA IN CONTINUARE !!!! HAI CHINDIA !!!! Desi a plecat Dani Popa , un atacant de mare viitor, totusi CHINDIA a demonstrat caracter . Atentie nu uitati de meciurile cu uta , braila , dunarea calarasi , sepsi , afumati, etc trebuie castigate . BAFTA MULTA !!!!!!!

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media