ortooxacell kiss2022.gif Flax

În sfârșit victorie pentru Urban Titu

Perioada de secetă a trecut pentru Urban Titu în meciurile de pregătire. Echipa lui Adrian Neaga a bifat împotriva lui Atletic Bradu, după o aşteptare de cinci jocuri, prima victorie din cadrul testelor de verificare. Cum mecanismul Urbanului a funcţionat de minune în al şaselea amical al verii, fotbaliştii de pe „Orăşenesc” şi-au asigurat rapid succesul cu argeşenii.

Dâmboviţenii au marcat golul victorios în primele zece minute ale întâlnirii, prin Coşereanu (ultima dată la Concordia Chiajna), dintr-o lovitură de la 11 metri, obţinută de Cârstea, după ce a fost „secerat” de A. Tănase, la limita careului mic. Elevii lui Neaga ar fi putut majora scorul de pe tabelă până la pauză, dar Cârstea nu l-a putut învinge pe portarul argeşean când a scăpat singur cu acesta, pe pasa singurului marcator al meciului. De partea cealaltă, cele mai mari ocazii de poartă ale echipei din Bradu, în prima repriză, au fost irosite de Păvăluţă, Ruţă şi Slavu.

În actul secund al jocului, o dată cu apariţia căldurii, meciul a devenit unul tensionat şi plin de nervi. Chiar dacă componenţii Urbanului au încercat să continue evoluţia bună din prima repriză, aceştia n-au mai avut sorţi de izbândă datorită intrărilor dure ale jucătorilor antrenaţi de Frăsineanu. După ce Coşereanu, Butoi şi Neguţ au avut posibilitatea marcării unui nou gol pentru Titu, disputa a degenerat, iar abitrul întâlnirii a fost nevoit să acorde, într-un interval scurt de timp, numai puţin de patru cartonaşe roşii (trei în dreptul Atleticului şi unul în rândul gazdelor), pentru a potoli spiritele din teren, din cauza faulturilor grosolane.

Pe final de joc, la Urban, s-a văzut şi revenirea pe teren al lui Lică, un jucător ce a depăşit o mai veche accidentare. Prin victoria obţinută pe stadionul din Hagioaica, Titu a ajuns să-şi i-a revanşa în faţa formaţiei argeşene, după ce în urmă cu şase zile fusese învinsă cu scorul de 3-1, în deplasare. Următorul amical pentru Titu va fi sâmbătă, împotriva lui CS Mioveni, pe arena din Hagioaica, de la ora 10,00.

La finalul meciului Adrian Neaga a declarat că „Amicalul cu Atletic a fost un nou test util pentru noi. În acest joc mi-am dorit să văd caracterul jucătorilor după o săptămână de cantonament centralizat. Este bine că am câştigat, iar jucătorii nu s-au accidentat. Sperăm ca de acum înainte să avem parte de rezultate cât mai bune, astfel încât la începutul campionatului să avem moralul ridicat.Mă bucur că am început să arătăm mai bine în teren, iar relaţiile de joc să se închege din ce în ce mai bine. În curând vom ajunge acolo unde ţintim noi. Dacă vom mai aduce doi-trei jucători, cred cu tărie că vom arăta foarte bine în campionat. Într-adevăr meciul a fost unul încins datorită faptului că noi am vrut să ne luăm revanşa, iar ei au dorit să atingă o nouă victorie în faţa noastră. Jocul a fost unul dur şi din cauza condiţiilor meteorologice foarte ridicate. Jucătorii mei s-au dăruit total în teren, iar la final au obţinut o victorie meritată. De această dată am fost mai buni decât adversarul”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media