ortooxacell kiss2022.gif Flax

(FOTO) 40 de copii cu Sindrom Down au participat la o competiție sportivă organizată de Fundația Special Olympics România

Fundația Special Olympics din România în parteneriat cu Universitatea Valahia din Târgoviște, Facultatea de Științe Umaniste, Departamentul Educație Fizică și Sport  și Asociatia ”Eu POT” a organizat miercuri, 10 iunie, la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități intelectuale în cadrul proiectului „Dezvoltarea de abilități motorii la persoane cu Sindrom Down – etapă esențială spre o viață independentă” – proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Au fost susținute două activități sportive: Demonstrație de Inițiere Motorie Timpurie (pentru copiii cu vârste între 2 si 8 ani) și o competiție de Gimnastică Unificată.

La eveniment au participat 40 de sportivi cu dizabilități intelectuale și 8 elevi fără dizabilități din școlile de masă. Sportivii au venit de la Asociația ”Eu POT”, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă și DGASPC Dâmbovișa. Alături de aceștia au fost alături: 12 studenți voluntari, 1 antrenor, 5 cadre didactice universitare, 5 profesori de la școala specială, 1 specialist DGASPC si 24 de membri de familie.

copii down (3)copii down (1) copii down (2) copii down (5) copii down (6) copii down (7)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media