ortooxacell kiss2022.gif Flax

Fotbal. FCM Târgovişte vizează să răpună liderul. Puiu Becheanu: „Nu va fi o surpriză dacă batem Chindia”

FCM Târgovişte trăieşte periculos finalul Ligii a 3-a. Divizionara C dâmboviţeană luptă din răsputeri pentru a evita retrogradarea la sfârşitul sezonului. Aflată la o lungime distanţă de primul loc retrogradabil, Municipalul vizează să dea lovitura în meciul cu Chindia Târgovişte (mâine, ora 18.00), de pe teren propriu, din penultima etapă a campionatului. FCM este încrezătoare că poate scăpa de căderea în eşalonul judeţean, după ce va învinge rivala de moarte, de lângă Turnul Chindiei. Conducerea tehnică a Municipalului lasă de înţeles că Gabi Coman et comp. pot câştiga meciul cu liderul din serie nu mai dacă vor evolua aşa cum au făcut-o în deplasarea de la Piteşti.

Nu va o surpriză dacă batem Chindia. Chiar dacă a reuşit promovarea în Liga a 2-a, aceasta nu este o echipă de neînvins. Dacă vom aborda jocul la fel ca la Piteşti, atunci avem toate şansele să cucerim toate cele trei puncte puse în joc. Cunoaştem că vom avea parte de un joc extrem de greu, dar am încredere în băieţi că pot obţine un nou succes. În meciul cu Chindia, vom miza şi pe aportul suporterilor noştri, atâta timp cât acesta va fi ultimul de pe teren propriu. Pentru noi, victoria este capitală în acest joc. În schimb, dacă nu vom reuşi acest lucru, atunci şansele noastre de a continua în eşalonul al treilea se reduc drastic”, ne-a declarat antrenorul Puiu Becheanu.

Pentru înfruntarea cu liderul seriei C3, Municipalul nu poate conta pe serviciile lui I. Constantin (suspendat) şi Mândru (accidentat). În meciul tur, FCM a ieşit şifonată rău de tot lângă Turnul Chindiei, după ce Chindia şi-a adjudecat meciul printr-o victorie categorică (4-1).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media