ortooxacell kiss2022.gif Flax

Florin Popescu: “În următoarea perioadă nu se va mai vorbi despre fotbal, la Târgoviște”

Fotbalul dâmbovițean, în pericol! După ce în ultimii ani a sabotat cu bună știință echipa de fotbal a județului, acum, prin ”ungerea” unui  ziarist de casă al PSD pe post de reprezentant al CJD la echipa de fotbal, cuplul Vasiliu-Țuțuianu mai face un pas spre deznodământul pe care și l-au dorit cei doi ”corifei” social-democrați: distrugerea a tot ce s-a construit, în județul Dâmbovița, în ultimii ani.

Este inacceptabil ca un individ a cărui singură preocupare a fost să înjure și să atace ”Chindia” și pe cei care, cu eforturi considerabile, au dat o nouă șansă fotbalului dâmbovițean, un ziarist croit pe calapodul antenelor lui Voiculescu, format la ”școala” de invective a lui Tedi Vasiliu, să fie acum pus pe picior de egalitate cu una din gloriile fotbalului mondial. Căpitanul Barcelonei la aceeași masă cu marioneta cuplului Țuțuianu-Vasiliu! 

Îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru tot ce a făcut pentru fotbalul dâmbovițean. Îi mulțumesc lui Gică Popescu pentru prietenia cu care m-a onorat. Știu ce simte în astfel de momente și constat cu tristețe că este începutul sfârșitului pentru ”Chindia”. Și mă doare că iubitorii fotbalului din Târgoviște sunt umiliți. Pe cât de fericit am fost de reacția miilor de dâmbovițeni, fani ai echipei Steaua, care l-au sărbătorit la București pe târgovișteanul Laurențiu Reghecampf, antrenorul care a adus titlul în Ghencea după mulți ani, pe atât de revoltat sunt de atitudinea unora ca Țuțuianu sau Vasiliu, care au doar vocația distrugerii, a demolării și lasă în urma lor doar pământ pârjolit, dând dovadă de un criminal dispreț față de cei care i-au votat.

Încă un vis al dâmbovițenilor este călcat în picioare. În următoarea perioadă nu se va mai vorbi despre fotbal, la Târgoviște. Asta e ”DREPTATEA” USL!

Deputat Florin Popescu,

Preşedinte PDL Dâmbovița

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media