ortooxacell kiss2022.gif Flax

Festival dâmbovițean de ratări la Alexandria! Zeița Fortuna a blocat victoria Aninoasei în debutul campionatului

Startul în noul campionat al Ligii a 3-a a fost unul încurajator pentru FC Aninoasa.  Gruparea din vecinătatea Târgoviștei a încheiat nedecis duelul cu FCM Alexandria (0-0) și a arătat ca va reprezenta o nucă redutabilă pentru orice adversar care-i va ieși în cale de acum înainte. Zeița Fortuna a fost cea care s-a opus total ca elevii lui Cristian Bălașa să nu obțină toate punctele în prima deplasare stagională. Pe “Municipalul” teleormănean, Aninoasa a controlat în cea mai mare parte ostilitățile jocului, dar în același timp, a dus lipsa golului, oferind un mare festival de ratări la buturile lui Olteanu. Penescu a fost cel care a deschis seria marilor ocazii de poartă pentru dâmbovițeni. La finalul primului sfert de oră, acesta trage din întoarcere, puțin pe lângă ținta căutată. Echipa lui Bălașa nu se sperie de încercările modeste de gol ale gazdelor, prin Căpățănă și Ștefănescu, iar în ultima parte a reprizei, I. Constantin (31), Cernea (33) și Calofir (43) au creat asediu la poarta adversă, dar Olteanu a scos de fiecare dată cu promptitudine. Primul act a luat sfârșit cu “trasorul” lui Cernea lângă bară, respins, in extremis de Olteanu, în corner. Aninoasa a demostrat că se poate apropria cu lejeritate de poarta teleormăneană și în repriza a doua. După ce Căpățână a expediat mingea peste buturile lui Bărboiu, Călinescu a ratat o mare ocazie pentru Aninoasa, ratând și el ținta (58). Câteva minute mai târziu, Dinu a introdus mingea în poarta adversă (60), dar golului juniorului din Moreni a fost anulat de tușierul Barbu, pe motiv de ofside. În ultima jumătate de oră a întâlnirii, Cernea (65) și Dinu (75) și-au încercat din nou norocul, dar încă o dată s-a văzut că nu a fost ziua de gol a Aninoasei. Meciul a luat sfârșit cu șutul lui Precup, din lovitură liberă, pe lângă și cu marea șansă a Alexandriei de a opri un punct nesperat din duelul cu Aninoasa. Etapa viitoare, pe teren propriu, echipa lui Bălașa va înfrunata oltenii de la FC Podari.

FCM Alexandria – FC Aninoasa     0-0

Alexandria: Olteanu – Sârbu, Ștefănescu, Paraschivoiu, Gheorghe – Fatai (67 David), Precup – Jenaru (46 Popescu), Cincă (46 Brânceanu), Căpățână – Barbălată (60 Constantinescu). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Aninoasa: Bărboiu – I. Constantin, Ștefan, Coman, Ș. Ion – Calofir, Dinu, Penescu (84 Neacșu) – Călinescu (84 Leotescu), Neguț, Cernea (84 I. Maican). Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion “Municipal” (Alexandria). Spectatori: 700.

Au arbitrat: Bogdan Neculcea (București) – Cristian Pătrașcu, Pompiliu Barbu (ambii din Craiova). Observatori FRF: Ștefan Poenaru (Botoșani) și Vasile Blagoe (Turnu Severin).

Cartonașe galbene: Precup (73)/ Dinu (40), I. Constantin (82), Coman (85).

Ionuț Parghel

poza 2 poza 3 poza 4

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media