ortooxacell kiss2022.gif Flax

EXCLUSIVITATE: Chindia Târgovişte – vezi cine şi cu cât a susţinut financiar echipa în sezonul trecut!

Când spunea că fără sprijinul CJD, nu mai poate continua la Chindia Târgovişte, Gică Popescu ştia el ce spune! 1.640.000 de lei a fost în sezonul 2011- 2012 susţinerea financiară de care a beneficiat clubul târgoviştean. Cea mai mare parte a banilor a venit de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, 830.000 de lei.

Pe locul II au fost sponsorii, care au virat în contul clubului, 610.000 de lei. Cine au fost ei? Confort SA (societatea regelui asfaltului, Georgică Cornu), Cast SA şi Chirulli Andreea Impresa Individuale.

Cea mai mică contribuţie a venit de la Consiliul Local Târgovişte care a alocat numai 200.000 de lei pentru fotbal, în timp ce Universitatea Valahia, partner în proiectul Chindia nu a contribuit cu nici un leu.

În sezonul ce urmează ar fi nevoie de cel puţin tot atâţia bani pentru finanţarea echipei de seniori şi a celor 5 de juniori. Actuala conducere a CJD a susţinut prin vocea vicepreşedintelui Leonardo Badea că nu doreşte să închidă acest proiect fotbalistic, dar că sprijinul financiar va fi în limita posibilităţilor. Totodată, Badea a făcut un apel public pentru atragerea de fonduri, precizând că actuala conducere administrativă a judeţului consideră că un club de fotbal ar trebuie să aibă mai mult o susţinere financiară privată, decât una publică. Oricum ar fi, lucrurile trebuie lămurile până la 1 septembrie când începe sezonul competiţional.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media