ortooxacell kiss2022.gif Flax

Despre fostul internaţional Iulian Chiriţă nu se mai ştie nimic, după ce a pierdut casa şi restaurantul din Târgovişte, din cauza datoriilor

Conform Cancan, Chiriţă a plecat în urmă cu mai mulţi ani în Italia, unde a fost ajutat de Mutu şi Chivu, care i-au oferit un post de antrenor la o echipă de juuniori. Acum, fostul idol al Giuleştiului este de negăsit şi a rupt orice legătură cu foştii colegi din Grant.
Momentul de vârf al carierei lui Chiriţă l-a reprezentat selecţionarea în lotul echipei naţionale pentru Campionatul Mondial din SUA (1994), turneu la care nu a jucat însă deloc.
Chiriţă s-a retras în 1999 şi s-a stabilit în Târgovişte, locul unde s-a născut. Cu banii pe care i-a strâns în carieră şi-a deschis mai multe afaceri. A intrat în combinaţii dubioase şi a ajuns datornic la cămătari, motiv pentru care a şi părăsit ţara.
„Din câte am auzit, este plecat în Italia. A avut nişte probleme la Tîrgovişte cu nişte cămătari, a pierdut casa, restaurantul, a rămas dator. Din ce ştiu eu, în Italia, Chivu şi Mutu l-au ajutat să-şi găsească un post de antrenor la o echipă de juniori. Cei doi îl vizitau pe Chiriţă,  iar comunitatea de acolo era mândră când îi vedea pe Mutu şi Chivu. De altfel, Chiriţă a fost cel care l-a prezentat pe Mutu, pe vremea când erau colegi la Piteşti, lui Ioan Becali. Din păcate, nu mai ştiu nimic de el. Nu înţeleg cum a putut să ajunga aşa, pentru că era un băiat capabil, inteligent”, a spus Nicolae Stanciu, fost căpitan.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media