ortooxacell kiss2022.gif Flax

Dan Fleșeriu: „Mulțumesc Târgoviște!”

Antrenorul campioanei României, CS Municipal Târgoviște, a transmis un mesaj emoționant la finele unui sezon impresionant.

„In primul rand vreau sa le multumesc lui Marius Dobă si lui Ciprian Iugulescu pentru ca mi-au acordat sansa, cu doi ani in urma, să imi indeplinesc un vis adica acela de a fi CAMPION AL ROMANIEI. Nu știu dacă acest lucru care nu s-ar fi intamplat daca Marius nu ar fi avut, de multe ori, incredere  ”oarbă ” și infinită în mine. Aici am inteles ce inseamna ca oameni sa fie profesionisti si priceputi. Aici am înțeles ce înseamnă oamenii sufletisti, ambitiosi și indrăgostiți iremediabil de sport si mai ales de baschet . Doar cu astfel de oameni poti avea atatea rezultate valoroase !!!

In al doilea rand as vrea sa pot exprima in cuvinte cat de impresionat am fost și voi fi de efortul si daruirea jucatoarelor in meciurile din semifinala si finala . Ceea ce au realizat ele in finala aceasta istorică nimeni nu a mai reușit. Până duminică, nimeni nu mai reușise să intoarca o finala de la 0-2 . Au fost fenomenale si cele 7 care au jucat, dar si mare parte din cele de pe banca care le-au sustinut și le-au alimentat cu energie si ambitie pe cele din teren .

In al treilea rând doresc sa multumesc si sa felicit publicul care a sustinut impecabil si incredibil echipa împingând-o catre victorie in fiecare dintre finale . Sper ca publicul acesta care a umplut Sala Polivalenta sa aibă parte, în fiecare sezon , de astfel de bucurii la care a avut o contribuție decisivă !

Va multumesc celor care ati fost aproape de noi, lângă noi si va salut cu respect maxim! Va fi o bucurie in sufletul meu sa va revad cu fiecare ocazie !!!

MULTUMESC TÂRGOVIȘTE !!

sursa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media