ortooxacell kiss2022.gif Flax

CUPA DE TOAMNĂ HANDBAL FETE ediţia 2015 – Aninoasa

 

Comunicat de presă

În organizarea DJTS Dâmboviţa şi AS Sportul Aninoasa, în zilele de sâmbătă – 10 octombrie şi duminică – 11 octombrie 2015, la sala de sport din comuna Aninoasa se desfăşoară o competiţie de handbal fete structurată pe două categorii de vârstă: echipe ale şcolilor generale şi echipe angrenate în activitatea handbalistică de performanţă la junioare mari şi senioare. La prima categorie au răspuns invitaţiei echipele şcolilor din Aninoasa şi Săteni, iar la a doua categorie participă echipele CSS Târgovişte – Junioare 1 (care activează în campionatul republican seria D), CSS Târgovişte Junioare 2, Sportul Aninoasa – Junioare 1 şi Senioare, Liceul Constantin Brâncoveanu Târgovişte (clasele cu program de handbal) şi o echipă formată din foste jucătoare în diviziile naţionale.

Atracţia competiţiei va fi cu siguranţă meciul programat duminică, 11 octombrie, la ora 12:30, dintre echipa CSS Tgv şi echipa Sportul Aninoasa (aspirantă la campionatul republican divizia A senioare pentru ediţia 2016-2017), care va avea în componenţă 9 junioare şi 5 senioare domiciliate în Aninoasa. Va fi o îmbinare de tinereţe şi experienţă, pentru prima dată în această formulă.

Primăria Aninoasa asigură gratuit sala de sport cu toate dotările necesare, încurajând astfel fenomenul sportiv din localitate.

handbal_1 handbal_2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media