ortooxacell kiss2022.gif Flax

CSM Târgovişte aduce Liga Campionilor la Târgovişte, pe 24 octombrie

Campioana României şi câştigătoarea Cupei ajunge astfel în cea mai importantă competiție continentală intercluburi, corespondentul Champions League în baschet. “Rezultatele noastre internaţionale din anii trecuţi, dar şi prestaţia echipei în stagiunea precedentă ne-au împins să facem acest pas uriaş pentru baschetul feminin din România. Chiar dacă ne aflăm pentru prima dată în această competiţie nu ne vom mulţumi doar cu rolul de simplă participantă pentru că vom încerca să ne luptăm de la egal la egal cu marile forţe ale acestui sport la nivel european. Este o provocare pentru CS Municipal pe care  vrem să o onorăm la cel mai înalt nivel.“ a declarat Ciprian Iugulescu, președintele CSM Târgoviște.

CSM Târgoviște este cea mai bună echipă feminină din România din ultimii 20 de ani, câștigând în această perioadă 10 Titluri Naționale și 7 Cupe ale României. Totodată, este singura echipă românească ajunsă în sferturile FIBA Eurocup, cel mai important rezultat internaţional obţinut de vreun club din Divizia A.

Pentru sezonul 2012-2013, conducerea echipei CSM Târgoviște a stabilit deja înțelegeri cu 14 jucătoare de valoare ale baschetului mondial, printre acestea numărându-se şi Natalie Novosel, Florina Pascalău, Jillian Robbins, Gabriela Mărginean, Ancuţa Stoenescu, Elina Babkina sau Ivanka Matic.

Campioana va debuta în Euroligă, pe 24 octombrie, pe teren propriu, cu Famila Schio. Toate partidele competiției vor fi transmise de DigiSport.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media