CSM Târgovişte a fost din nou superioară lui Phoenix Galaţi

Succes important obţinut de CSM Târgovişte în Liga Naţională de baschet feminin la început an. Echipa dâmboviţeană a învins în această seară, pe teren propriu, pe Phoenix Galaţi (74-63), într-un joc ce a contat pentru runda a 18-a a campionatului. Chiar dacă meciul a fost unul lipsit de spectaculozitate, elevele lui Vasic au lovit din nou formaţia de la malul Dunării, aşa cum au făcut-o şi în meciul tur. Într-o dispută în care CSM-ul a căutat neîncetat victoria, târgoviştencele au început foarte bine jocul, reuşind să domine autoritar adversarul în prima repriză. Evoluţia în forţă a dâmboviţencelor a dus campioana României să-şi asigure un avantaj considerabil la pauza mare (39-21). În schimb, intrarea în ultimele 20 de minute ale întâlnirii le-au dus pe Larisa Toma et comp. să scadă mult din turaţie, iar pe Phoenix să treacă la conducerea jocului, asigurându-şi succese fragile în ultimele două sferturi. La capătul unui joc în care CSM şi-a asigurat toată zestrea de puncte, Larisa Toma a fost cea mai bună marcatoare de pe teren (18 puncte realizate), urmată apoi de Donica Cosby (17). Campioana târgovişteană a mizat în acest joc şi pe serviciile noii achiziţii Ildiko Nagy, jucătoare ce a bifat puţin peste patru minute pe parchetul Sălii Sporturilor. După victoria cu Galaţi, gruparea târgovişteană a ajuns la 9 succese în campionat, urcând în primele şase locuri ale ierarhiei din LNBF. Următorul meci pentru CSM în campionat va fi pe 16 ianuarie, în deplasare, împotriva lui Danzio Timişoara.

CSM Târgovişte – Phoenix Galaţi  74-63 (20-13, 19-8, 17-20, 18-22)

 


CSM: D. Cosby (17), O. Green (8), A. Orosz (14), L. Toma (18), T. Wampler (7) – A. Thompson (5), A. Pop (3), A. Huţanu (2), I. Nagy. Antrenor: Predrag Vasic.

 

Phoenix: R. Filip (16), A. Frost (6), M. McKenzie (12), C. Walter (15), C. Rochel (10) – A. Creţu (2), H. Demeter (2). Antrenor: Eugenio Rodrigues.

 

Ionuţ Parghel


Printează articolul Printează articolul

Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Parerea ta este importanta, lasă un comentariu.


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca