ortooxacell kiss2022.gif Flax

C.S. Municipal Târgovişte a cucerit 6 medalii de aur la Campionatele Naţionale de Radio Orientare (foto)

C.S. Municipal Târgovişte s-a prezentat la această competiţie cu o echipă formată din 5 sportivi: Babeu Alexandru – categoria M21 (seniori), Gherghescu Andrei – categoria M19 (cadeti), Gherghescu Alexandru – categoria M19 (cadeti), Babeu Pavel – categoria M40 (veterani), Talmacs Ibolya – categoria F50 (veterani). Târgoviştenii s-au impus, conform aşteptărilor, la toate categoriile la care au avut reprezentanţi câştigând 6 medalii de aur, 3 medalii de argint şi 2 medalii de bronz.

Babeu Alexandru s-a menţinut pentru al patrulea an consecutiv pe podiumul categoriei M21 (seniori) cu 2 medalii de aur la probele unde scurte şi sprint, iar în proba de unde ultrascurte a obţinut medalia de argint. Gherghescu Andrei a câştigat aurul în proba de Sprint, iar în probele de unde scurte şi unde ultrascurte 2 medalii de argint. Gherghescu Alexandru l-a succedat pe fratele său în proba de unde scurte cu o medalie de bronz, ocupând a treia poziţie. Babeu Pavel a obţinut o medalie de aur şi o medalie de bronz la cele două probe clasice de unde scurte şi unde ultrascurte. Talmacs Ibolya, proaspăt transferată la C.S. Municipal Târgovişte a reuşit performanţa de a cucerii 2 medalii de aur la categoria F50.

Echipa de Radio Orientare de la C.S. Municipal Târgovişte a reuşit şi la cea mai importantă competiţie de nivel naţional o performanţă demnă de apreciat, care confirmă că are în componenţă sportivi de elită. Astfel, Babeu Alexandru şi Babeu Pavel au fost selecţionati în lotul naţional al României ce va participa la Campionatul Mondial de Radio Orientare în perioada 10-16 septembrie la Kopaonik, Serbia.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media