ortooxacell kiss2022.gif Flax

CS Municipal Târgoviște – Dinamo București se joacă astăzi

CS Municipal Târgoviște – Dinamo București. Astăzi, ora 17.45. Sala Sporturilor din Târgoviște. Intrare GRATUITĂ

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se află în fața istoriei. În întreaga existență a acestui sport pe meleagurile dâmbovițene, nicio altă echipă nu a fost mai aproape de semifinalele primei ligi. Fără să se numere printre favoritele la un loc în careul de ași al Diviziei A1, CSM a avut un sezon de excepție, priceperea antrenorului Dragan Nesic coroborată cu forța unui grup de excepție fiind determinante în parcursul actual al fetelor noastre.

Pentru a-și asigura matematic prezența în penultimul act al competiției interne, CS Municipal are nevoie de victorie în meciul de vineri. Adversara e puternică. Dinamo a fost, mai mereu în semifinale sau finala întrecerii interne și vine la Târgoviște pentru a-și juca ultima carte, chiar dacă nici măcar o victorie nu îi asigură locul al patrulea.

În confruntările precedente cu formația bucureșteană, CSM a suferit. Dinamo a câștigat o dată în campionat și o dată în cupă, competiție din care a eliminat Târgoviște. Jucătoarele noastre au câștigat ultimul duel din Sala Polivalentă, iar repetarea rezultatului în meciul de campionat ce va avea loc vineri seara, în Sala Polivalentă ar însemna revanșa.

Publicul a jucat, mai mereu, un rol important în obținerea unor victorii mari, iar acum voleibalistele lui Nesic au nevoie de suporteri mai mult decât oricând. Fanii echipei noastre sunt așteptați în număr cât mai mare în tribunele sălii pentru a fi martori și protagoniști la scrierea unei noi pagini importante în istoria sportului dâmbovițean.

Distribuie:

2 comentarii la „CS Municipal Târgoviște – Dinamo București se joacă astăzi”

  1. Bafta multa, mult succes voleibalistelor,suntem cu voi nu ne dezamagiti.Azi demonstrati ca puteti sa castigati si cu Dinamo asa cum ati castigat cu Bacaul in tur,cu Alba si cu CSM B.HAI CSM TGV. Bafta

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media