ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Victorie cu emoții

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

Runda cu numărul 23 disputată sâmbăta, ne-a oferit un meci spectaculos, Flacăra Moreni-Petrolul Târgovişte, disputat pe stadionul „Flacăra” din Moreni. Aproximativ 250 de suporteri şi un gazon perfect au fost ingredientele acestui spectacol fotbalistic.

La încălzire, Flacăra a pierdut un om important, pe portarul A. Păsărică, cel care a căzut pe umăr în încercarea de a prinde o minge. Halcu i-a luat locul în poarta şi a făcut un meci reuşit, demonstrând că este o variantă foarte bună pentru Flacăra.

Începutul primei părţi a fost unul echilibrat, prima ocazie venind abia în minutul 10, când Petrolul nu a reuşit să deschidă scorul. Prima ocazie a morenarilor a venit în minutul 17, când Iliescu a reluat periculos cu capul în urma unui corner executat de Negrea. Golul a venit în cele din urmă în minutul 29, când Tronaru a făcut 1-0 pentru Flacăra în urma unei centrări care l-a sărit pe portarul târgoviştean şi a intrat în poartă. Ocaziile au continuat, dar Tronaru, L. Plăcintă, Acasandrei sau M.Plăcintă nu au reuşit să mărească avantajul echipei lui Paraschiv, astfel Flacăra a intrat la cabine doar cu 1-0.

A doua repriză a debutat cu ocazia spectaculoasă a lui Acasandrei, cel care în minutul 47 a reluat superb, din foarfecă, dar mingea acestuia s-a oprit în spatele unui fundaş advers. M.Plăcintă a ratat o nouă ocazie mare în minutul 49, când a trimis puţin peşte de la 25 de metri. Petrolul a ratat o ocazie bună în minutul 57, dar golul a venit tot pentru Flacăra, Iliescu marcând în minutul 59. Halcu s-a dovedit a fi salvator în minutul 62, când a reuşit să apere spectaculos un şut periculos, aceasta fiind cea mai mare ocazie a echipei târgoviştene. În minutul 64, Negrea a înscris, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Iliescu a reuşit dubla în minutul 72, ducând scorul la 3-0. După minutul 80 meciul a devenit extrem de interesant, Dogaru înscriind din penalty în minutul 81, astfel scorul a devenit 3-1. Acasandrei a primit cartonaşul roşu în minutul 82, Flacăra jucând în 10 oameni până la finalul partidei. Petrolul a înscris din nou în minutul 89 prin Albu, stabilind scorul final la 3-2.

Flacăra a reuşit să învingă dar se afla tot la 3 puncte în spatele echipei din Aninoasa, iar în etapa cu numărul 24 se deplasează la Crevedia, un meci care se anunţă a fi extrem de interesant.

Rezultate complete: Cobia – Cătunu 0-3; Mătăsaru – Urziceanca 2-2; Aninoasa – Petreşti 5-0; Pucioasa –Tărtăşeşti 2-2; Gura Şuţii – Dragomireşti 1-0; Flacăra – Petrolul Târgovişte 3-2; Atletic Fieni – Crevedia 3-4; Brezoaele – Moroeni 2-1; Produlești – Perșinari 0-3

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media