ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Săgeata Cătunu- Flacăra Moreni 2-7

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În etapa cu numărul 26, Flacăra s-a deplasat la Cătunu, o deplasare extrem de grea, Săgeata fiind cunoscută ca o echipă care cedează greu puncte pe teren propiu, fiind ajutată în acest sens şi de suprafaţa de joc groaznică, probabil cea mai proastă din această ligă.

Partida a avut de la început un ritm bun, gazdele având prima ocazie în minutul 2. Flacăra a răspuns prin Iliescu, care în minutul 3 a trimis un şut puternic, respins de portar până la Negrea, acesta din urmă trimiţând peste. Golul de 0-1 a venit până la urmă în minutul 10, când Tronaru a trimis mingea din afară careului la colţul lung, lăsându-l pe portarul gazdelor fără reacţie. Bucuria nu a durat mult, pentru că Pietricică a restabilit egalitatea în minutul 13, după ce l-a învins din 3 metri pe Halcu. Gazdele au dat lovitura prin acelaşi Pietricică, care a profitat de o neînţelegere în apărare a morenarilor, şi a dus scorul la 2-1 în minutul 26. Flacăra nu a renunţat la luptă, iar în minutul 28 M.Plăcintă a trimis cu capul spre poartă în urma unei faze fixe, dar portarul advers a scos de pe linie. În minutul 30, am fost la un pas să asistăm la o tragedie, după ce în urma unei contre cu M.Plăcintă, Florin Gheorghe a aterizat cu capul în gardul dinspre tribună, foarte aproape de un stâlp al gardului, dar din fericire în urma îngrijirilor medicale a putut să revină în teren. În minutul 45, Cirnaru a marcat golul de 2-2, după ce a scăpat singur cu portarul în urma pasei venite de la Iliescu.

După pauză, Flacăra a trecut rapid la conducere, după ce Cirnaru a marcat al doilea sau gol în minutul 47, după o pasă venită de la Negrea. Morenarii s-au desprins la 2 goluri în minutul 50, când L.Plăcintă a marcat superb dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri. Elevii lui Paraschiv au continuat asaltul, iar Iliescu şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a reuşit să-l lobeze pe portar, în urma pasei primite de la Negrea. Săgeata s-a apropiat din nou de poarta lui Halcu în minutul 62, dar Pietricică n-a putut să reia mingea în poartă goală. Golul a venit la cealaltă poartă în minutul 64, în urma unei faze superbe la capătul căreia s-a aflat Negrea. Halcu s-a remarcat în minutul 76, când a scos superb un şut din lovitură liberă de la 20 de metri. Iliescu marchează ultimul gol al partidei în minutul 84, în urma unei centrări venite de la Tălmaciu.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-7, o victorie meritată a morenarilor, cei care continua cursa de urmărire a liderului din Aninoasa, care se afla la 3 puncte distanţă de aceştia. Etapa viitoare Flacăra primesta acasă vizita echipei Libertatea Urziceanca, iar FC Aninoasa joacă tot acasă cu Voinţa Crevedia, un meci foarte interesant, care ar putea schimba liderul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media