ortooxacell kiss2022.gif Flax

Cronica sportivă de juniorat – Cosmin Sava: Flacăra Moreni – Libertatea Urziceanca 4-2

620805_590567677653159_1978298308_oArticol semnat de Cosmin Sava, elev în clasa a XII-a, la Liceul Teoretic I.L.Caragiale Moreni

În etapa cu numărul 27, Flacăra a primit vizita echipei din Urziceanca, această partidă s-a dovedit a fi una spectaculoasă, în care Libertatea Urziceanca a cedat cu greu punctele puse în joc. Aproximativ 250 de suporteri i-au susţinut pe elevii lui Paraschiv, cei care continua cursa de urmărire a liderului din Aninoasa.

Meciul a început furtunos, iar echipa oaspete a deschis scorul în minutul 4, prin Greblea cel care a şutat de la marginea careului iar Halcu a scăpat mingea în poartă. Prima ocazie mai periculoasă a gazdelor a venit prin E. Guță, cel care în minutul 20 a trecut de un fundaş advers, dar a încheiat faza cu un şut slab la colţul scurt. Golul egalizator a venit în minutul 27 prin A.Pârvu, care a reuşit să trimită mingea în poartă cu o lovitură de cap foarte bună. După acest gol, Flacăra a trecut la conducerea jocului, Cirnaru ratând o ocazie mare în minutul 38. Ultima fază importantă din prima parte a jocului a avut loc în minutul 43, când Negrea a căzut în careu, dar arbitrul a făcut semn ca jocul să continue, această decizie nemulţumindu-i pe suporterii morenari.

Repriza a doua a adus mai mult spectacol, iar Flacăra a reuşit să treacă la conducere în minutul 55, când A.Pârvu a trimis mingea în vinclu, după ce a reluat mingea cu capul în urma unui corner executat bine de Negrea. În minutul 57, Flacăra se putea desprinde la 3-1, dar A.Pârvu a ratat un penalty obţinut de Negrea. Până la urmă, golul de 3-1 a venit în minutul 62, când L.Plăcintă a marcat superb dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Oaspeţii nu au renunţat la luptă, iar în minutul 64 au redus din diferenţă, când acelaşi Greblea a marcat simplu din interiorul careului. Morenarii au avut o nouă ocazie prin Drăgan în minutul 71, dar nici acesta nu a reuşit să marcheze. Până la urmă, Drăgan s-a revanşat în minutul 76, când a dus scorul la 4-2. Oaspeţii puteau marca şi ei al treilea gol în minutul 82, dar Halcu a intervenit foarte bine la un şut venit din lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. Meciul s-a încheiat cu eliminarea lui L.Plăcinta din minutul 90+2, centralul partidei arătându-i foarte uşor cartonaşul roşu.

Pentru Flacăra urmează marţi meciul din semifinala Cupei României cu Ştiinţa Odobeşti, partidă ce se va desfăşura la Titu, cu începere la ora 17:00.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media